ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στη δράση για Θοδωρή Βιδάλη

Επιστροφή στη δράση για Θοδωρή Βιδάλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπορεί να έχει αποσυρθεί επίσημα από τη δράση εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά απ ότι φαίνεται το "μικρόβιο" της διαιτησίας δεν αφήνει σε ησυχία τον Θοδωρή Βιδάλη. Ο παλαίμαχος διαιτητής γύρισε στη δράση, σφυρίζοντας σε τουρνουά μικρών ηλικιών.

Το "μικρόβιο" της διαιτησίας είναι καλά ριζωμένο μέσα στον Θοδωρή Βιδάλη, απ ότι φαίνεται. Τόσα χρόνια στα παρκέ άλλωστε, τόσοι εκατοντάδες αγώνες ήταν δύσκολο να διαγραφούν μονομιάς και να μηδενίσει το κοντέρ ελαφρά τη καρδία.

Ο παλαίμαχος ρέφερι έχει αποσυρθεί επίσημα από τη δράση εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά εσχάτως αποφάσισε να επαναδραστηριοποιηθεί. Όχι σε υψηλό επίπεδο βέβαια, αλλά σε αγώνες μικρών ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα, ο "μποξέρ" ασχολείται το τελευταίο διάστημα με τουρνουά των juniors (παιδιά γεννημένα το 2006), έχοντας άμεση επαφή με τα παιδιά.

Το Σάββατο (3/12) εθεάθη μάλιστα στα Νότια Προάστια να σφυρίζει σε αγώνα του Ελληνικού με το Ψυχικό, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚΑ δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, δίνοντας το παράδειγμα στους νεότερους για το τι σημαίνει... πάθος για τη διαιτησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ