ΕΟΚ

Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ - και άλλοτε αρχηγός του Ηρακλή - Δημήτρης Παπαδόπουλος, γνωστοποίησε ότι θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΟΚ.

O Δημήτρης Παπαδόπουλος θα είναι και αυτός υποψήφιος για το Δ.Σ της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές. Έγινε έτσι ο τρίτος άνθρωπος του μπάσκετ που κάνει γνωστές τις προθέσεις του μετά τον Παναγιώτη Φασούλα - που γνωστοποίησε τις προθέσεις του με συνέντευξη στο Sport24.gr - και τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ ανακοίνωσε τις προθέσεις του στην εκπομπή "Atlas Sports" του Atlas TV Κεντρικής Μακεδονίας.

"Το τελευταίο διάστημα αποφάσισα να είμαι πιο ενεργός και έπειτα από επαφές που είχα με ανθρώπους του χώρου. Βλέποντας ότι υπάρχει ανάγκη για ανανέωση, αποφάσισα να κατέβω στις εκλογές της ΕΟΚ, ώστε να μπορέσω κι εγώ να συνεισφέρω με κάποιες ιδέες, κάποιο πρόγραμμα που έχω στο μυαλό μου για να αναβαθμιστεί το ελληνικό μπάσκετ" δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος - που το παρατσούκλι του όταν αγωνιζόταν ήταν "γιατρός" λόγω των σπουδών του - γεννήθηκε το 1966 και υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ανδρών, όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Eurobasket 1989, ενώ αγωνίστηκε ακόμα με την γαλανόλευκη στο Μουντομπάσκετ του 1990 και στο Eurobasket 1991. Αγωνίστηκε στον Ηρακλή από το 1985 έως και το 1995, διατελώντας και αρχηγός του "Γηραιού", ενώ έκλεισε την καριέρα του με την φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε από το 1995 έως το 1999.

Δείτε το VIDEO με την συνέντευξη του Δημήτρη Παπαδόπουλου:

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ