ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλακόπουλος: "Συγκλονισμένος από τον χαμό του Πάτρικ Μπάουμαν"

Βασιλακόπουλος: "Συγκλονισμένος από τον χαμό του Πάτρικ Μπάουμαν"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος συγκλονίστηκε από τον αιφνίδιο θάνατο του Πάτρικ Μπάουμαν και σημείωσε την προσφορά του εκλιπόντος στον χώρο του μπάσκετ. Τι δήλωσε ο Πάτρικ Κομνηνός...

Ο Πάτρικ Μπάουμαν άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 51 ετών και η είδηση του θανάτου σόκαρε τον χώρο του μπάσκετ, ενώ - όπως ήταν αναμενόμενο - σόκαρε και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος "αποχαιρέτησε" τον εκλιπόντα και δεν έκρυψε πως βιώνει "την απώλεια ενός εκλεκτού συνεργάτη και καλού φίλου".

"Είμαι συγκλονισμένος... Είναι μια τεράστια απώλεια, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό για το μπάσκετ, στο οποίο είχε αφιερώσει την ζωή του. Εγώ βιώνω την απώλεια ενός εκλεκτού συνεργάτη και καλού φίλου" δήλωσε συγκινημένος ο πρόεδρος της ΕΟΚ , Γιώργος Βασιλακόπουλος

Επίσης, στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας τονίζεται πως "αίσθημα οδύνης προκάλεσε στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προσωπικά στον πρόεδρο, Γιώργο Βασιλακόπουλο, το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του γενικού γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάου μαν.

Ένας νέος άνθρωπος, ο οποίος για χρόνια δούλεψε με γνώμονα το καλό και την πρόοδο του μπάσκετ, έφυγε ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω του μια όμορφη οικογένεια, αλλά και ένα σημαντικό έργο σε εξέλιξη.

Ο Πάτρικ Μπάουμαν ήταν πραγματικός φίλος και εκλεκτός συνεργάτης του ελληνικού μπάσκετ".

Ο διευθύνων σύμβουλος του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός από την πλευρά του ανέφερε: "Ο Πάτρικ Μπάουμαν έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του Basketball Champions League, έχοντας το όραμα να φέρει μία υψηλού επιπέδου διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη. Η αποφασιστικότητα και η αφοσίωσή του σε αυτό τον στόχο θα συνεχίσουν να μας καθοδηγούν στις ζωές μας καθημερινά και στη μακροχρόνια προσέγγισή μας. Εκ μέρους όλης της οικογένειας του Basketball Champions League θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και την οικογένειά του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ