ΕΟΚ

Βασιλακόπουλος σε Ζαγκλή: "Ίδια ώρα Εθνική και Παναθηναϊκός, συγχαρητήρια"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος απέστειλε μία ειρωνική και συνάμα επιθετική επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, με αφορμή το γεγονός πως η Εθνική αγωνίζεται την ίδια ώρα με τον Παναθηναϊκό.

Η Εθνική Ανδρών δίνει το δεύτερο αγώνα της το βράδυ της Δευτέρας (24/02, 21:00) για τα προκριματικά του Eurobasket 2021 απέναντι στη Βοσνία, ενώ μία ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Το γεγονός πως οι δύο αναμετρήσεις συμπίπτουν, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου απέστειλε μία ειρωνική και συνάμα επιθετική επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή.

"Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την οργάνωση του Παγκόσμιου Μπάσκετ μιας και την ίδια μέρα που σε αγώνα πρόκρισης παίζει η Ελλάδα με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, γίνεται και ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ρεάλ. Τονίζω, ίδια μέρα και ίδια ώρα και μην μου πείτε ότι δεν έχετε ευθύνη. Εκεί κατάντησε το Παγκόσμιο Μπάσκετ. Αλλά αυτό θα συζητηθεί με τα αρμόδια όργανα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ