ΕΟΚ

Τα τουρνουά ΜΙLKO 3X3 επιστρέφουν!

ΤΡΙΚΑΛΑ ARIES BC - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ)
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ ARIES BC - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ) (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3, ένα από τα πιο επιτυχημένα τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 για αγόρια και κορίτσια 8 έως 18 ετών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.), έρχεται να ξεσηκώσει τους νέους όλης της Ελλάδας, σε κάθε γειτονιά.

Η ώρα της απόλυτης μπασκετικής απόλαυσης, έφτασε και φέτος! Η ΔΕΛΤΑ, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του περσινού τουρνουά, συνεχίζει να στηρίζει και φέτος την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) στη διοργάνωση ενός τουρνουά που έγινε θεσμός!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς στόχος του MILKO της ΔΕΛΤΑ μέσα από το συγκεκριμένο τουρνουά είναι να προτρέψει τους νέους να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής, να κυνηγήσουν το όνειρό τους και να πιστέψουν στον εαυτό τους!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 της Ε.Ο.Κ. θα ταξιδέψει σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Το Χαϊδάρι, η Καλαμάτα, το Κερατσίνι, η Νεάπολη Θεσσαλονίκης, η Νέα Καλλικράτεια, οι Σέρρες και το Καρπενήσι είναι μόνο κάποιές από τις περιοχές που θα επισκεφθεί το 2017! Επειδή όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ… Όλα τα παιδία διασκεδάζοντας με την παρέα τους αγκαλιά με την πορτοκαλί μπάλα κερδίζουν αναμνηστικά δώρα και διεκδικούν μεγάλα έπαθλα από το MILKO.

Η υποστήριξη της G.S.A., της Spalding και της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι σημαντική, όπως σημαντική για όλους εμάς είναι η δική σου παρουσία στο MILKO ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3Χ3 της Ε.Ο.Κ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr και στην ιστοσελίδα του MILKO www.milko.gr.

Ημερομηνίες Νότος Βορράς
17 & 18 Μαρτίου Χαϊδάρι -
1 & 2 Απριλίου Καλαμάτα -
8 & 9 Απριλίου Κερατσίνι Νεάπολη
29 & 30 Απριλίου - Ν. Καλλικράτεια
6 & 7 Μαΐου Ηράκλειο Αττικής Αμπελόκηποι
13 & 14 Μαΐου Καλλιθέα Σέρρες
20 & 21 Μαΐου Καρπενήσι Προβατάς Σερρών
27 & 28 Μαΐου Νίκαια Σταυρούπολη
3 & 4 Ιουνίου - Πολύγυρος
TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ