ΜΠΑΣΚΕΤ

Συγχαρητήρια ΕΟΚ - Βασιλακόπουλου στον Ζαγκλή

Συγχαρητήρια ΕΟΚ - Βασιλακόπουλου στον Ζαγκλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ημέρα χαράς για τον ελληνικό αθλητισμό η Παρασκευή (7/12), με την ΕΟΚ και τον Πρόεδρό της να στέλνουν τα συγχαρητήριά τους στον Ανδρέα Ζαγκλή, νέο Γενικό Γραμματέα της FIBA.

Ιστορική μέρα για το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα η Παρασκευή (7/12), καθώς ένας Έλληνας, ο Ανδρέας Ζαγκλής, πήρε το χρίσμα για να διαδεχθεί τον Πάτρικ Μπάουμαν στη θέση του Γενικού Γραμματέα της FIBA . Ο Ζαγκλής θα αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα και τη χαρά τους μοιράστηκαν γι' αυτή τη σπουδαία διάκριση τόσο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, όσο και ο Πρόεδρός της, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

" Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος και τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, συγχαίρουν τον κ. Ανδρέα Ζαγκλή για την ομόφωνη εκλογή του σε Γενικό Γραμματέα της FIBA. Πρόκειται για μια μεγάλη τιμή για έναν Έλληνα που συνεχίζει την άξια εκπροσώπηση της Ελλάδας στα υψηλά αξιώματα του παγκοσμίου μπάσκετ. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την εκτίμηση που χαίρει διεθνώς το ελληνικό μπάσκετ, αποδεικνύοντας τη δυναμική του και τον ρόλο που διαδραματίζει στις σημαντικές εξελίξεις του αθλήματος παγκοσμίως. Το ΔΣ της ΕΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του κ. Ζαγκλή και θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθειά του".

Συγχαρητήρια έδωσε και ο ΕΣΑΚΕ, διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος: " Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον κ. Ανδρέα Ζαγκλή για την ανάδειξη του σε Γενικό Γραμματέα της FIBA. Ο κ. Ανδρέας Ζαγκλής γίνεται ο πρώτος στην ιστορία Έλληνας Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και η εκλογή του αποτελεί ύψιστη τιμή για το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εύχονται καλή επιτυχία στο έργο του κ. Ζαγκλή στην θέση του Γενικού Γραμματέα της FIBA".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ