ΕΟΚ

Σταυρόπουλος: "Δεν έχω κάνει καμία δήλωση για το πως θα εμπλακώ στις εκλογές της ΕΟΚ"

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα της ομάδας, η οποία θα φορεθεί μόνο στο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα της ομάδας, η οποία θα φορεθεί μόνο στο φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Mε δήλωσή του ο Νίκος Σταυρόπουλος διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να στηρίζει την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών οι Νίκος Σταυρόπουλος και Χάρης Παπαγεωργίου αναμενόταν να ταχθούν στο πλευρό της υπάρχουσας διοίκησης της ΕΟΚ ενόψει των εκλογών. Με δήλωση του, ο πρώτος διέψευσε την ομοσπονδία καθώς τόνισε πως δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση για το πως θα εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία.

"Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω κάνει ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ για το πότε , που και πως θα εμπλακώ στις εκλογές της ΕΟΚ. Ως εκ τούτου, τελευταία δημοσιεύματα δεν απηχούν και δεν εκφράζουν τις απόψεις μου", υποστήριξε στη δήλωση του ο Νίκος Σταυρόπουλος.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ