ΕΟΚ

Ρήγας: "Δεν ασχολούμαι"

Ρήγας: "Δεν ασχολούμαι"

Μέσω του Sport24.gr, ο Κώστας Ρήγας, επιβεβαιώνει ότι συναντήθηκε με τον Γ.Βασιλακόπουλο αλλά αποκλείει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

O Κώστας Ρήγας συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά όπως επισημαίνει με δήλωσή του στο Sport24.gr "δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την ελληνική διαιτησία" διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υφίσταται θέμα τοποθέτησής του στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Μετά την αποχώρησή του από την θέση του επικεφαλής της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, ο Ρήγας έχει ... αρκετό ελεύθερο χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει η ενασχόληση με τα διαιτητικά πράγματα της Ελλάδας. Το ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ έχει βέβαια ενδιαφέρον, γιατί οι σχέσεις των δυο ανδρών διέρχονται κατά περιόδους και αρκετή ψυχρότητα. Παρόλα αυτά, με τον Γ.Βασιλακόπουλο έχει συναντηθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν.

" Γιατί να προκαλεί έκπληξη. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Να φανταστείτε ότι ήμασταν και συμπαίκτες" σχολίασε ο Ρήγας μιλώντας στο Sport24.gr, προσθέτοντας: " Υπάρχουν πράγματα που απασχολούν το διεθνές μπάσκετ, καθώς βρισκόμαστε μπροστά από διεργασίες και εξελίξεις. Αυτό, πάντως, που πρέπει να πω και να το υπογραμμίζω είναι ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα συμμετοχής μου στην ΚΕΔ, είτε στην παρούσα σύνθεσή της, είτε σε ενδεχόμενη άλλη. Έχω πει και το επαλαναλαμβάνω πως δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ με την ελληνική διαιτησία..."

Γιατί όλα αυτά; Διότι υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Ρήγας προετοιμάζεται για είσοδο στην ΚΕΔ της ΕΟΚ, αντικαθιστώντας το Νίκο Ζαβλανό. Κάτι τέτοιο, όμως, τουλάχιστον από την πλευρά του Κώστα Ρήγα διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Από την άλλη, όλα αυτά δε σημαίνουν ότι δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγές στην ΚΕΔ. Και δεν ξέρουμε αν αυτές οι αλλαγές θα αφορούν μόνο το Νίκο Ζαβλανό, ή θα "αγγίξουν" και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής διαιτησίας. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σκέφτεται να προχωρήσει σε διαφοροποιήσεις της σύνθεσης της ΚΕΔ, αλλά οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί.

Και σίγουρα δεν υπάρχει σκέψη για τον Ρήγα...

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ