ΕΟΚ

Κόντρα Βασιλακόπουλου - Μπερτομέου

Κόντρα Βασιλακόπουλου - Μπερτομέου

Με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια του Τζόρντι Μπερτομέου για την ΕΟΚ, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος απάντησε με δήλωσή του σε έντονο ύφος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα των δύο πλευρών.

Κατά την διάρκεια του Final Four ο Τζόρντι Μπερτομέου επιτέθηκε στην ΕΟΚ για την κατάσταση στο ελληνικό μπασκετ, αποκαλώντας μεταξύ άλλων "ανίκανη" την ελληνική Ομοσπονδία, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσει σε ενέργειες για να λυθούν τα προβλήματα. Όπως είναι λογικό, η ΕΟΚ δεν μπορούσε να μην πάρει θέση.

Η ελληνική Ομοσπονδία τοποθετήθηκε μέσω δήλωσης του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τα σχόλια του Μπερτομέου, βγαίνοντας στην αντεπίθεση, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι " ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τις πρακτικές του διέσπασε και δίχασε σε επικίνδυνο βαθμό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει το θράσος να μιλά για παρεμβάσεις και εύρεση λύσεων"

Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της ΕΟΚ:

"Ο άνθρωπος που συνειδητά και επιδεικτικά επί σειρά ετών αγνοεί και υποτιμά τις Εθνικές Ομοσπονδίες και με τις ενέργειές του επιδιώκει την απαξίωσή τους, αίφνης τις θυμήθηκε επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα εσωτερικά προβλήματα μιας λίγκας.

Ο άνθρωπος που με τις ενέργειες και τις πρακτικές του διέσπασε και δίχασε σε επικίνδυνο βαθμό το ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει το θράσος να μιλά για παρεμβάσεις και εύρεση λύσεων.

Ο άνθρωπος που απροκάλυπτα στόχευσε τις Εθνικές ομάδες και τα εθνικά πρωταθλήματα, επιδιώκοντας με τους συνεργάτες του την υποβάθμιση των πρώτων και την συρρίκνωση ως και αφανισμό των δεύτερων χωρίς ίχνος ντροπής, τολμάει να εγκαλεί άλλους.

Ο άνθρωπος που βάζει τους αθλητές σε ανήθικα διλήμματα συμμετοχής στις Εθνικές Ομάδες επειδή ορίζει αγώνες των ομάδων τους τις ίδιες ημέρες, μιλάει για εκβιασμούς και έλλειψη ελευθεριών.

Κύριε Μπερτομέου, δυστυχώς για εσάς, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Κρείττον του λαλείν το σιγάν"

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ