ΕΟΚ

ΚΕΔ στους διαιτητές: "Διαλέξτε που θα σφυρίζετε"

ΤΡΙΚΑΛΑ ARIES BC - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ)
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ ARIES BC - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ) (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε εγγράφως από τους δεκατρείς (13) διεθνείς διαιτητές να αποφασίσουν που θα σφυρίζουν, με το δίλημμα να αφορά στο "EOK - FIBA ή EuroLeague".

Δύο μέρες μετά τον ορισμό των διαιτητών και την επιστροφή τριών εκ των τεσσάρων της EuroLeague στις εγχώριες διοργανώσεις (σ.σ.: μόνο ο Γιάννης Φούφης δεν ορίστηκε, την ώρα που οι δύο σφύριξαν αγώνες της δεύτερης κατηγορίας), η ΚΕΔ/ΕΟΚ ζήτησε από τους δεκατρείς (13) διεθνείς διαιτητές της να ενημερώσουν εγγράφως για το που θέλουν να σφυρίζουν.

Συγκεκριμένα, οι "γκρίζοι" παρέλαβαν μια επιστολή από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, η οποία τους βάζει το δίλημμα " ΕΟΚ - FIBA ή EuroLeague". Αυτό που ζητάται από τους διαιτητές είναι να επιλέξουν "την παροχή υπηρεσιών" είτε στην παγκόσμια και την ελληνική ομοσπονδία είτε στην EuroLeague. Πράγμα που σημαίνει πως μέχρι την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, θα πρέπει άπαντες να έχουν ενημερώσει σχετικά.

Αυτή η κίνηση της ΚΕΔ/ΕΟΚ αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στη διαμάχη της Ομοσπονδίας με τους "τέσσερις" της EuroLeague, οι οποίοι -θυμίζουμε ότι- είχαν δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που είχαν καταθέσει .

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ