ΕΟΚ

Καράγκουτης: Στο πλευρό του Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ

Καράγκουτης: Στο πλευρό του Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ
EUROKINISI

Ο Γιώργος Καράγκουτης έχει την διάθεση να ασχοληθεί με τα Διοικητικά της ΕΟΚ και να διεκδικήσει μία θέση στο Δ.Σ στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του ελληνικού μπάσκετ δείχνει την διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράγκουτη, ο οποίος σκοπεύει να διεκδικήσει μία θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα.

Ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική Ανδρών προσθέτει έτσι το όνομά του δίπλα σε αυτά του Φάνη Χριστοδούλου, του Ευθύμη Ρεντζιά, του Μέμου Ιωάννου, του Δημήτρη Παπαδόπουλου και της Αναστασίας Κωστάκη, οι οποίοι επίσης έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να βρεθούν στο πλευρό του Φασούλα στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Γιώργος Καράγκουτης γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1976. Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και υπήρξε στα νιάτα του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό πρωτάθλημα στο Μουντομπάσκετ Εφήβων του 1995 με συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Ευθύμη Ρεντζιά, Δημήτρη Παπανικολάου, Μιχάλη Κακιούζη, Νίκο Χατζή και Γιώργο Καλαϊτζή. Ο Καράγκουτης ήταν ένας σύγχρονος κόμπο φόργουορντ, με εξαιρετική επαφή με το καλάθι και εξαιρετικός ριμπάουντερ.

Εκτός του Πανιωνίου, ο Καράγκουτης αγωνίστηκε ακόμα στον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή, τη Νήαρ Ηστ και το Μαρούσι, όπου και έκλεισε την καριέρα του, ενώ έχει υπάρξει διεθνής και με την Εθνική Ανδρών. Πλέον βρίσκεται στις Σέρρρες, όντας υπεύθυνος Ακαδημιών του Ορφέα Νέου Σκοπού.

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ