ΕΟΚ

Η ΕΟΚ απαιτεί πειθαρχικό έλεγχο των 4 διαιτητών

Η ΕΟΚ απαιτεί πειθαρχικό έλεγχο των 4 διαιτητών

Οι Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου κινούνται δικαστικά εναντίον της ΕΟΚ και το Sport24 αποκαλύπτει έγγραφο τηςΟμοσπονδίας που ζητάει από ΚΕΔ και ΟΔΚΕ να κληθούν σε απολογία οι 4 διαιτητές.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των τεσσάρων διαιτητών Ευρωλίγκας, Σπύρου Γκόντα, Ηλία Κορομηλά, Γιάννη Φούφη και Πέτρου Παπαπέτρου και των ΚΕΔ και ΕΟΚ παίρνει νέες διαστάσεις αφού όπως προκύπτει από το έγγραφο που αποκαλύπτει το Sport24.gr, η διοίκηση της ΕΟΚ καλεί τα διαιτητικά όργανα να πάρουν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος των τεσσάρων.

Με τους τέσσερις διαιτητές να έχουν προχωρήσει σε εξώδικες διαμαρτυρίες για τον αποκλεισμό τους από τους ορισμούς και με το νέο τους βήμα να είναι η καταγγελία στο ΑΣΕΑΔ, η ΕΟΚ και η ΚΕΔ πέρα από το τι θα απαντήσουν σε αυτό το θέμα, φαίνεται ότι θα προχωρήσουν σε ένα βήμα παραπάνω. Και επί της ουσίας μπαίνει στο τραπέζι και η απειλή διαγραφής από την ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία των Διαιτητών) από τα μητρώα των διαιτητών.

Οι λόγοι που επικαλούνται στο αποκαλυπτικό έγγραφο, είναι ηθικής, όπως οι “υπηρεσίες” σε διοργάνωση που αντιμάχεται τα συμφέροντα της Παγκόσμιας και κατ' επέκτασης της Ελληνικής ομοσπονδίας μπάσκετ, αλλά και προσβλητικές δηλώσεις και ενέργειες σε βάρος της ΕΟΚ και των οργάνων της. Με άλλα λόγια η ΕΟΚ τα βάζει και με την EuroLeague και τη θεωρεί "φορέα που αντιστρατεύεται και προσβάλλει τα δικαιώματα τόσο της ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όσο της και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA)", όπως αναφέρει το έγγραφο.

To έγγραφο σε εικόνα:

Η ΕΟΚ απαιτεί πειθαρχικό έλεγχο των 4 διαιτητών
TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ