ΕΟΚ

Επίθεση ΕΟΚ σε Βασιλειάδη

Επίθεση ΕΟΚ σε Βασιλειάδη

Η ΕΟΚ με επίσημη ανακοίνωσή της απάντησε σε όσα υποστήριξε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για τον "θάνατο του ελληνικού μπάσκετ".

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΕΟΚ απάντησε στα λεγόμενα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για το "θάνατο του ελληνικού μπάσκετ" χωρίς όμως να τον κατονομάζει αλλά μιλώντας γενικά για την πολιτεία.

Στην ανακοίνωσή της, η ΕΟΚ αναφέρει πως είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τους νόμους του κράτους και το νομικό πλαίσιο της ΔΟΕ και της Παγκόσμιος Ομοσπονδίας. Επίσης τονίζει πως δεν είναι καλό για την πολιτεία να στοχοποιεί την ομοσπονδία και πως τώρα και ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα χρειάζεται σοβαρότητα, ψυχραιμία και ευθύνη απ' όλους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΕΟΚ τονίζει για μία ακόμη φορά ότι είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τους Νόμους του Κράτους και το νομικό πλαίσιο της ΔΟΕ και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, FIBA, της οποίας είναι τακτικό μέλος. Όλα τα άλλα είναι για την δημιουργία εντυπώσεων με την μετάθεση ευθυνών και παραποίηση της αλήθειας.

Δυστυχώς για τον εκπρόσωπο της Πολιτείας ο οποίος για μία ακόμη φορά στοχοποιεί αδίκως τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος ως γνωστόν δεν έχει την δυνατότητα ούτε την αρμοδιότητα να νομοθετεί και συγχέει ηθελημένα για λόγους προσωπικούς, προεκλογικούς και ψηφοθηρικούς το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ Basket» με το «Basket στην Ελλάδα».

Το πράττει δε ενόψει Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, όπου το Ελληνικό Basket θα είναι παρόν και μάλιστα επικεφαλής ομίλου, παρά τα εμπόδια που στην πορεία στήθηκαν από διάφορες πλευρές και είναι πανέτοιμο για μία ακόμη φορά να εκπροσωπήσει επάξια τη Χώρα μας.

Για τους επισήμως «ανησυχούντες» και ανεπίτρεπτα «νεκρολογούντες» το «Ελληνικό Basket» είναι πολύ καλά θεμελιωμένο με την συμβολή των ανθρώπων της παραγωγικής διαδικασίας και δεν κινδυνεύει να δικαιώσει τους δημιουργούς και τους προφήτες «κατάρρευσης και θανάτων».

Στην παρούσα φάση περισσότερη σοβαρότητα, ψυχραιμία και ευθύνη χρειάζεται και όχι άσκοπες αντιπαραθέσεις και αχρείαστες δημόσιες δηλώσεις".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ