ΕΟΚ: Βγήκαν από την προκήρυξη της Α2 Ολυμπιακός και Κολοσσός

Η προκήρυξη που εξέδωσε η ΕΟΚ για την Α2 για την σεζόν 2019/20 άλλαξε, αφού στο σάιτ της Ομοσπονδίας υπάρχει πλέον η προηγούμενη, στην οποία αντί για τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό υπάρχουν οι ομάδες "Χ και Ψ".

Ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός είχαν συμπεριληφθεί στην ειδική προκήρυξη της ΕΟΚ για την σεζόν 2019/20 με ημερομηνία 10 Ιουλίου. Αν ωστόσο μπει κάποιος στο σάιτ της ΕΟΚ στο κομμάτι των προκηρύξεων, θα διαπιστώσει ότι πλέον τα ονόματα αμφότερων έχουν αντικατασταθεί, ξανά, με τις ομάδας "Χ και Ψ", αφού υπάρχει η προκήρυξη της 3ης Ιουλίου!

Στο σάιτ της ελληνικής ομοσπονδίας αντικαταστάθηκε η μία προκήρυξη με την άλλη και πλέον αν κάποιος μπει δεν μπορεί να βρει την προκήρυξη με ημερομηνία 10 Ιουλίου που περιελάμβανε τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δικαίωμα να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

 

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΟΚ έδωσε παράταση στην προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα στις ομάδες μέχρι τις 19 Ιουλίου 2019, κάτι που έδωσε χρόνο στον Ολυμπιακό, ο οποίος ακόμα δεν έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ταινία της δεκαετίας με την υψηλότερη βαθμολογία στο IMDb

Συνολικά 47 ταινίες κατάφεραν να μπουν στο Top-250, στη μαγική λίστα με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS