ΕΟΚ

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος θα συναντηθεί με τον Βασιλακόπουλο τη Δευτέρα (21/9)

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINIISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΡΕΘΥΜΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINIISSI) EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει στις εκλογές με στόχο τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, τονίζοντας πως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Την επομένη της ψήφισης του νέου σχεδίου νόμου που αφορά στις αθλητικές ομοσπονδίες, ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ. Στη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε μέσω video call με δημοσιογράφους, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Προμηθέας τόνισε επίσης πως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

" Σεβόμενος τους θεσμούς, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτώ τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να συζητήσω μαζί του κάποια θέματα που αφορούν στις εκλογές. Παράλληλα θα στείλω προς τους προέδρους όλων των Ενώσεων επιστολή, που θα τους ζητάω συνάντηση για να τους ενημερώσω αναλυτικά για τις θέσεις και το πρόγραμμά μου" τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος προσέθεσε επίσης πως " ουσιαστικά μόλις χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η προεκλογική διαδικασία για τις ομοσπονδίες. Σεβόμενος τους θεσμούς και τους νόμους του κράτος, έχοντας απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του αθλήματος και μας έκανε να αγαπήσουμε από καρδιά το άθλημα, θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ