ΕΟΚ

ΕΟΚ για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Παθιασμένος με τον αθλητισμό"

ΕΟΚ για Θανάση Γιαννακόπουλο: "Παθιασμένος με τον αθλητισμό"

Η ΕΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον παθιασμένο για τον αθλητισμό και αγαπητό στους φίλους των αντίπαλων ομάδων.

Ο θάνατος του Θανάση Γιαννακόπουλου , ενός ανθρώπου που σημάδεψε την ιστορία του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, έχει βυθίσει στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό. Η ΕΟΚ θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του σπουδαίου παράγοντα μέσω ανακοίνωσης, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε " από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ είχαν ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ