ΕΟΚ

Ανέβηκε πάλι η δεύτερη προκήρυξη της Α2 με Ολυμπιακό και Κολοσσό

EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ÃÊÑÁÍ ÊÁÍÁÑÉÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΟΚ ανέβασε πάλι την προκήρυξη για την Α2, που περιλαμβάνει τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό στις ομάδες της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δεν βρίσκεται σε αυτή το Λαύριο, παρότι η Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει την επικύρωση της βαθμολογίας.

Ημέρα προκηρύξεων είναι η 16η Ιουλίου 2019, αν κρίνουμε από το γεγονός πως στη διάρκεια της ημέρας έχουν αλλάξει τρεις φορές τα δεδομένα για την Α2. Το πρωί, η ΕΟΚ ανέβασε την ανανεωμένη προκήρυξη, στην οποία περιλαμβάνονται ο Ολυμπιακός και ο Κολοσσός , αντί των ομάδων "Χ" και "Ψ" που υπήρχαν στην αρχή.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ομοσπονδία προχώρησε σε αλλαγή, επαναφέροντας την πρώτη προκήρυξη που εκδόθηκε, πριν ακόμη ο ΕΣΑΚΕ επικυρώσει την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια δεν έμεινε δημοσιευμένο για πολύ, αφού σχεδόν δύο ώρες αργότερα υπήρξε... επαναφορά της πρωινής προκήρυξης με τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό παρόντες.

Βέβαια, την ίδια ώρα η ΕΟΚ έχει επισημάνει ότι δεν αναγνωρίζει την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας του ΕΣΑΚΕ , που διατηρεί το Λαύριο στην Basket League.

Κοινώς, ένα απόλυτο μπάχαλο...

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ