ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενόχλημενος ο Βασιλειάδης, δεν απάντησε στις κλήσεις του ο Βασιλακόπουλος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είναι πολύ ενοχλημένος από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, διότι τον καλούσε όλη μέρα στο τηλέφωνο και εκείνος δεν απαντούσε.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος απουσίασε από την κρίσιμη έκτακτη συνάντηση που έλαβε χώρα χθες βράδυ (15/3) στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, παρουσία -μεταξύ άλλων- των αδελφών Αγγελόπουλου, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Μάκη Αγγελόπουλου. Αντί του προέδρου της Ομοσπονδία, βρέθηκε στη συνάντηση ο Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος ΕΟΚ).

Ο υφυπουργός είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένος από το γεγονός πως καλούσε όλη μέρα τον κ. Βασιλακόπουλο, του έστελνε μηνύματα, αλλά εκείνος δεν μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει, με αποτέλεσμα να μην δώσει το παρών στην συνάντηση, αν και τον αφορούσε άμεσα, μιας και αποτελεί μήλον της έριδος ανάμεσα στους δυο αιωνίους.

Από το περιβάλλον του υφυπουργού τονίζεται πως ο πρόεδρος της ΕΟΚ έλειψε από την πιο κρίσιμη συνεδρίαση για το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια και πως πρέπει να πάψει να κρύβεται και να αναλάβει τις ευθύνες του. Η ενόχλησή του έχει να κάνει τόσο με το ότι απουσίασε, αλλά και γιατί δεν απαντούσε στις πολλές προσπάθειες του υφυπουργού να συνομιλήσει μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χαμός με Γιαννακόπουλο-Αγγελόπουλο: καταγγελίες για φτυσιά και σπρωξιά
Το ηχητικό της έκρηξης Γιαννακόπουλου
Αγγελόπουλοι: "Δεν ισχύει η καταγγελία του Γιαννακόπουλου"
Ο Γιαννακόπουλος περίμενε τους Αγγελόπουλους και τους φώναζε "αντίο εκεί στην Α2"
Το παρασκήνιο του επεισοδίου Σκινδήλια - Γιαννακόπουλου
Βασιλειάδης: "Έγινε το πρώτο βήμα"
Το χρονικό της επεισοδιακής σύσκεψης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ