Εκτός Εθνικών Κατηγοριών ο Αίολος Αστακού

Ο ισχυρός άνδρας του Αίολου Αστακού, Απόστολος Πανταζής, επιβεβαίωσε επίσημα ότι η ομάδα δεν θα βρεθεί στις Εθνικές Κατηγορίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πέρυσι, ο Αίολος Αστακού κατάφερε να φτάσει μέχρι τα playoffs της Α2, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών με τις συνεχόμενες ανόδους. Το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά, με τον Απόστολο Πανταζή να ενημερώνει επίσημα πλέον ότι το ανδρικό τμήμα του συλλόγου δεν θα συμμετέχει στις Εθνικές Κατηγορίες τη νέα σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας εξέφρασε μέσω επιστολής την απογοήτευση του κι εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

"Στα πλαίσια της συνεχούς σχέσης μου με το φίλαθλο κοινό της ομάδας του Αίολου Αστακού οφείλω ο ίδιος να ενημερώσω για τα τεκταινόμενα αυτής. Όπως όλοι γνωρίζεται η ομάδα μας από τα τοπικά πρωταθλήματα έφτασε στα σαλόνια της Α2 κατηγορίας, πρωταγωνιστώντας μέχρι και τα Play Offs, κάνοντας παράλληλα εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες της ομάδας.

Φρόντιζα πάντα για το καλύτερο των αθλητών και όλης της ομάδος με το μεγαλύτερο Budget καλύπτοντας τις υποχρεώσεις της πλήρως. Πάντοτε πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω στο μέλλον των ακαδημιών όπου κάθε χρόνο προωθούνται νέα ταλέντα.

Πίστεψα ότι μέσα από αυτό το ταξίδι των μεταβάσεων σε Εθνικές Κατηγορίες οι προσδοκίες της τοπικής κοινωνίας για τον αθλητισμό και την κουλτούρα της Ομάδας δεν θα είχαν διαιρέσεις…………… Προσφέροντας απλόχερα την εμπειρία με γνώμονα πάντα το μέλλον των δικών μας αθλητών τον Ιούνιο του 2017 ξεκινήσαμε εκ νέου την πορεία για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας στελεχώνοντας αυτήν την φορά την ομάδα με επτά (7) ντόπιους αθλητές, διατηρώντας και πάλι ένα από τα υψηλότερα budget της κατηγορίας, Στόχος μας και πάλι να πρωταγωνιστήσουμε.

Μετά λύπης έως σήμερα αποχώρησαν σε τακτά χρονικά διαστήματα οι "δικοί" μας αθλητές αφήνοντας την ομάδα δίχως κανένα ενδιαφέρον για το τι μέλλει γενέσθαι. Αναμφισβήτητα εμπράκτως όλα αυτά τα χρόνια επιβεβαίωσα την προσφορά μου στον αθλητισμό της τοπικής κοινωνίας χωρίς κανένα αντάλλαγμα χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, αντιθέτως πολλές φορές κρίθηκα για τις δαπάνες που κάλυπτα σε πολλαπλάσιο βαθμό όταν κάποιοι νόμιζαν πως με εξαπατούν.

Κάποιοι έσπευσαν να κρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα, καλοέμαθαν βλέπεις να έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από την ομάδα και τους παίχτες μας.  Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι ο αθλητισμός δεν χρειάζεται "Κριτές" ούτε "Κριτικές".

Όπως λέει και το ρητό σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός, κάποιοι μπορούν να το απολαύσουν και  κάποιοι άλλοι εγκλωβισμένοι στο "εγώ" τους και την μικροψυχία τους δεν μπορούν ούτε καν να ταξιδέψουν.

Εν κατακλείδι λοιπόν δεν "έσκασε" καμία βόμβα και δεν θα έπρεπε να "ξαφνιαστούν οι πολλοί", γιατί ήταν "λίγοι" αυτοί που εκτίμησαν. Με αυτούς τους λίγους θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον αθλητισμό και τον τόπο μας εκτός πρωταθλημάτων Εθνικών Κατηγοριών.

Με εκτίμηση,

Πανταζής Ν. Απόστολος"

Photo Credits: eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Honor 8X είναι το smartphone που θα τιμήσει τα λεφτά του

Βρήκαμε το καινούριο μας κινητό σε ένα βασιλικό κάστρο της Πράγας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24