ΜΠΑΣΚΕΤ

Εδραιώθηκε στην τριάδα ο Άρης, ξέφυγε το Λαύριο

Εδραιώθηκε στην τριάδα ο Άρης, ξέφυγε το Λαύριο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι έγινε σε όλα τα γήπεδα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, της Α2, της Α1 Γυναικών και της Β' Εθνικής. Το Sport24.gr συγκέντρωσε όλη τη δράση και σας την παρουσιάζει.

Ένα βήμα πιο κοντά στην εξασφάλιση της τρίτης θέσης στη regular season της Basket League ΣΚΡΑΤΣ βρίσκεται ο Άρης, που πέρασε "δια πυρός και σιδήρου" από το Ζηρίνειο. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη επέστρεψε από το -6 (65-59 στα 49'') και χάρη στο εντυπωσιακό μπλοκ των Τζαμέλ Χάγκινς και Οκάρο Ουάιτ στον Ντάστιν Χογκ, πήρε ένα πολύ σημαντικό "διπλό" στην έδρα της Κηφισιάς (65-67) .

Στο PAOK Sports Arena, η επιστροφή των Κώστα Βασιλειάδη και Σοφοκλή Σχορτσανίτη συνδυάστηκε με άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών (80-67) . Κάπως έτσι, ο "δικέφαλος" βρίσκεται εντός στόχου πρόκρισης στα πλέι οφ.

Η Καβάλα δήλωσε "παρούσα" στη μάχη της παραμονής, αφού νίκησε στην Καλαμίτσα το Ρέθυμνο ( 103-102 ). Το παιχνίδι ήταν θρίλερ αφού ο Ρασάντ Μάντεν το οδήγησε στο έξτρα πεντάλεπτο με τρίποντο από το κέντρο, πριν ο Τσβάνταρ Κοστόφ χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με λέι απ στα 0.7'' για το τέλος της παράτασης.

Δύο νίκες απέχει πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού το Λαύριο, το οποίο έκανε το καθήκον του απέναντι στον Αρκαδικό (79-67) για να ξεφύγει σημαντικά από τις θέσεις που οδηγού στην Α2 κατηγορία.

Με τον Μάρκους Ρέλεφορντ να σταματά στους 35 πόντους, ο Κολοσσός "έκλεψε" τη νίκη στην Αμαλιάδα ( 71-68 τον Κόροιβο ), παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με διψήφιες διαφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εδραιώθηκε στην τριάδα ο Άρης, ξέφυγε το Λαύριο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε αναλυτικά τι έγινε .

Στη Β' Εθνική, το Ηράκλειο παραμένει σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο αφού πήρε το ντέρμπι με τον Ιωνικό Νικαίας. Αναλυτικά όσα έγιναν σε Βορρά και Νότο .

Τέλος, ολοκληρώθηκε η regular season της Α1 Γυναικών με τον Ολυμπιακό να κάνει το 18/18 και τις ομάδες να μαθαίνουν τον αντίπαλό τους στον α' γύρο των πλέι οφ. Δείτε πως έχει η κατάσταση στην post season .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ