ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΟ Basket League: Σε Πυλαία και ΟΑΚΑ τα βλέμματα

ΕΚΟ Basket League: Σε Πυλαία και ΟΑΚΑ τα βλέμματα
EUROKINISSI

Με έξι (από τα επτά) παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό. Δείτε το πρόγραμμα της ημέρας, μαζί και αυτό της Α2.

Μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, οι δρόμοι τεσσάρων ομάδων διασταυρώνονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ΟΑΚΑ και "PAOK Sports ARENA" για την 4η αγωνιστική της Basket League.

H AEK υποδέχεται το Περιστέρι (17:00), προερχόμενη από την ευρεία νίκη επί της Ορτέζ, με τον επικείμενο αντίπαλό της ωστόσο να έχει 3/3 στη Basket League και να έχει πραγματοποιήσει και σπουδαίο "διπλό" πριν από λίγες ημέρες στο Γκαζιαντέπ για το Basketball Champions League.

Μισή ώρα αργότερα, ο ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη πολύ απαιτητικό παιχνίδι και έναν δύσκολο αντίπαλο απέναντί του, καθώς θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Ο "δικέφαλος του Βορρά" προέρχεται από ευρωπαϊκή εντός έδρας ήττα από τη Μπεσίκτας για το BCL, με το "τριφύλλι" από τη δική του πλευρά να ψάχνει για ψυχολογική... ανάκαμψη μέσα από αυτό το ματς, μετά τη δεύτερη ήττα του στη EuroLeague από τη Βιλερμπάν.

Νωρίτερα, σε κοινή ώρα (15:45), θα διεξαχθούν τέσσερις αναμετρήσεις, σε Αλεξάνδρειο (Άρης-Ιωνικός), Νεάπολη (Λάρισα-Ηρακλής), Πάτρα (Προμηθέας-Κολοσσός) και Φάληρο (Πανιώνιος-Ρέθυμνο).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική:

15:45

Άρης - Ιωνικός

Λάρισα - Ηρακλής

Προμηθέας - Κολοσσός Ρόδου

Πανιώνιος - Ρέθυμνο

17:00

ΑΕΚ - Περιστέρι

17:30

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

ΜΕ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟ ΣΕΦ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'

Πέντε τζάμπολ θα έχουμε το Σάββατο (19/10) και στην Α2, για την 3η αγωνιστική της κατηγορίας. Ο Ολυμπιακός Β' θα υποδεχτεί τον Φίλιππο Βέροιας με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Την ίδια ώρα (17:00) θα διεξαχθούν και οι υπόλοιπες τέσσερις αναμετρήσεις της ημέρας, με την αγωνιστική να ολοκληρώνεται στις 6/11 με τους αγώνες Καρδίτσα-Δάφνη Δαφνίου, Διαγόρας Δρυοπιδέων-Χαρίλαος Τρικούπης και Ελευθερούπολυη-Οίαξ Ναυπλίου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (3η αγωνιστική):

17:00

Ολυμπιακός Β' - Φίλιππος Βέροιας

Ανατόλια - Ψυχικό

Αγρίνιο - Τρίτων

Απόλλων Πάτρας - Αμύντας

Κόροιβος Αμαλιάδας - Παγκράτι


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ