ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Σειραγάκης

ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες  του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη.
ΡΕΘΥΜΝΟ--Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων πρόκειται για τον Νικόλαο Σειραγάκη. EUROKINISSI

Μετά από οκτώ χρόνια ο Νίκος Σειραγάκης, ο προπονητής μπάσκετ που είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα Γρεβενών.

Τον Δεκέμβριο του 2011 συνελήφθη για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων, τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του σε βάρος 36 παιδιών και το 2016 του επιβλήθηκε από το Εφετείο ακριβώς η ίδια ποινή . Ο Νίκος Σειραγάκης έμεινε για οκτώ χρόνια στις φυλακές της Τρίπολης και των Γρεβενών και στις 22 Απριλίου αποφυλακίστηκε γλιτώνοντας τα υπόλοιπα 13 από τα συνολικά 25 χρόνια που προβλέπονταν ως ανώτατη εκτιτέα ποινή.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του σωφρονιστικού ιδρύματος Γρεβενών, ο Σειραγάκης επέδειξε πολύ καλή συμπεριφορά, είχε 1300 μέρες εργασίας στο κυλικείο των φυλακών και έτσι ξεκίνησε η διαδικασία της αποφυλάκισής του. Πλέον ο Κρητικός πρώην προπονητής μπάσκετ θα ζήσει στη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν έχει το δικαίωμα σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν να μετακομίσει εκτός νομού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ