ΜΠΑΣΚΕΤ

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος

Απεβίωσε ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Γιαννόπουλου. Ο εκλιπών ήταν πατέρας του νυν προπονητή του Δούκα, Γιάννη, ενώ ήταν παράγοντας επί σειρά ετών στον Απόλλωνα Πατρών και μέλος του διοικητικού της ΕΣΚΑΗ.

Ο Θεόδωρος Δημητρόπουλος αντιμετώπισε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστηκα κι εν τέλει δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει. Ανακοίνωση για τον θάνατο του εξέδωσε τόσο η ΕΣΚΑΗ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αχαϊας - Ηλείας), όσο και η διοίκηση του Δούκα.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑ-Η στο άκουσμα του θανάτου του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε το παρακάτω ψήφισμα: Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ που διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑ-Η για πάνω είκοσι χρόνια και ομόφωνα αποφασίζουν: να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, σε όλους τους αγώνες της πρεμιέρας των πρωταθλημάτων Παίδων & Εφήβων", αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ.

Η ανακοίνωση του Δούκα: "Θλίψη σκόρπισε στην αθλητική οικογένεια του Συλλόγου μας η είδηση του θανάτου του Θεόδωρου Γιαννόπουλου, πατέρας του προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Γιαννόπουλου… Ο Θόδωρος Γιαννόπουλος “έφυγε” πλήρης ημερών βυθίζοντας σε θλίψη και όλο το Πατραϊκό μπάσκετ καθώς υπήρξε ιστορικό στέλεχος της ΕΣΚΑ-Η (Ένωση Αχαΐας-Ηλείας) αλλά και του Απόλλωνα Πατρών. Ο εκλιπών είχε προσφορά για δεκαετίες στο Δ.Σ. της ΕΣΚΑ-Η με θητεία ως έφορος του Κλιμακίου της Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη 07/09 και ώρα 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στου Μαρούδα (Πάτρα). Η διοίκηση του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ