ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναβλήθηκαν εννέα παιχνίδια λόγω κακοκαιρίας

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αναμέτρηση της Νίκης Λευκάδας με τον Ηρακλή για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών και η 12η αγωνιστική του 2ο Ομίλου της Β΄ Εθνικής θα διεξαχθούν την Τετάρτη (9/1) και όχι το Σάββατο (5/1) λόγω κακοκαιρίας.

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως συνολικά εννέα παιχνίδια των εθνικών κατηγοριών αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας και το τζάμπολ τους αντί το Σάββατο (5/1) θα γίνει την Τετάρτη (9/1).

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε πως οι αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β' Εθνικής θα διεξαχθούν την Τετάρτη (9/1), ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και το ματς της Νίκης Λευκάδας με τον Ηρακλή για την Α1 Γυναικών.

" Λόγω κακοκαιρίας και επικινδυνότητας μετακίνησης και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣ Νίκη Λευκάδας – ΓΣ Ηρακλής για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών αντί 05/01/2019 θα διεξαχθεί στις 09/01/2019 και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Λευκάδας", αναφέρει η ενημέρωση γα το ματς Νίκη Λευκάδας - Ηρακλής.

Η ανακοίνωση για την 12η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β' Εθνικής αναφέρει: "Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κακοκαιρίας, επικινδυνότητας μετακίνησης και μετά από συμφωνία των σωματείων, οι αγώνες για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος) αναβάλλεται και αντί 05/01/2019, θα διεξαχθούν στις 9/01/2019 και ώρα 17.00.

Οι αγώνες που αναβάλλονται είναι οι εξής:

Φάρσαλα - ΧΑΝΘ

Αγρίνιο - Γέφυρα

Φίλιππος Βέροιας - Ίκαροι Σερρών

Μαχητές - Ελευθερούπολη

Νίκη Βόλου - Ανατόλια

Μακεδονικός - Ερμής Λαγκαδά

Φαίακας - Προποντίς

Στρατώνι - Έσπερος Λαμίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ