ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκαν οι πόλεις για τα τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό"

Ανακοινώθηκαν οι πόλεις για τα τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό"
EUROKINISSI

Η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ κι ο ΠΣΑΚ θα διοργανώσουν και φέτος το καλοκαίρι τα τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", που έχουν εξελιχθεί σε θεσμό στην Ελλάδα.

Γι' ακόμα μία χρονιά, πολλά αστέρια του ελληνικού μπάσκετ αλλά και πλήθος κόσμου θα βρεθούν στα τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", τα οποία διοργανώνονται από την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ και τον ΠΣΑΚ. Έγιναν γνωστές οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα τουρνουά, ωστόσο είναι πιθανό να προστεθούν κι άλλες.

Αναλυτικά:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο ΕΣΑΚΕ, θα διοργανώσουν και εφέτος το καλοκαίρι τα τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", που έχουν εξελιχθεί, ως ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς στην Ελλάδα.

Ο ΠΣΑΚ ανακοινώνει τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τα τουρνουά κι επειδή έχουν εκδηλώσει πολλές ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανόν να προστεθούν κι άλλες στο καλεντάρι του 2018.

Αχαρνές (9 & 10 Ιουνίου)

Χαϊδαρι (16 & 17 Ιουνίου)

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου)

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου)

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου)

Ολα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ θα λάμψουν και αυτό το καλοκαίρι και θα δώσουν την ευκαιρία σε εκατοντάδες ανθρώπους να τα γνωρίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Τις επόμενες ημέρες, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα τουρνουά, θα βρουν τη φόρμα εγγραφής στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ