Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Διπλό "χτύπημα" από τα Μελίσσια

Διπλό "χτύπημα" από τα Μελίσσια

Την Εριφύλη Σατρατζέμη και την Θάλεια Κανέλλου πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τα Μελίσσια ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Άλλες δύο αθλήτριες απέκτησαν τα Μελίσσια. Η 22χρονη Εριφύλη Σατρατζέμη και η 27χρονη Θάλεια Κανέλλου υπέγραψαν συμβόλαιο στα Μελίσσια και θα φορέσουν τα πορτοκαλί τη σεζόν 2017-18. Η πρώτη αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Προμηθέα Χαλανδρίου, ενώ η Κανέλλου έχει παίξει στο παρελθόν στον Αμύντα, στον ΖΑΟΝ και στην Τούφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Μελισσίων:

" Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση δύο ακόμα ταλαντούχων αθλητριών. Με τα πορτοκαλί θα αγωνίζονται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οιΕριφύλη ΣατρατζέμηκαιΘάλεια Κανέλλου.

ΗΕριφύληείναι γεννημένη το 1995 (22 ετών - 1,77 εκ) και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα του Προμηθέα Χαλανδρίου, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στο μπάσκετ. ΗΘάλειαείναι γεννημένη το 1990 (27 ετών - 1,80 εκ) και αγωνίζεται κοντά στη ρακέτα. Έχει αγωνιστεί σε Αμύντα, ΖΑΟΝ και Τούφα.

Ο εξαίρετος χαρακτήρας, το ήθος και το ταλέντο των αθλητριών, είναι σε συνέχεια του μοντέλου ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος. Καλωσορίζουμε και τις δύο νεαρές και φιλόδοξες αθλήτριες στην οικογένειά των Μελισσίων και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία".

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ