Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δεν είχε γιατρό και μηδενίστηκε

Δεν είχε γιατρό και μηδενίστηκε
INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σταυρούπολη και Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω απουσίας γιατρού, με την ομάδα της Καλαμαριάς να παίρνει το παιχνίδι άνευ αγώνος. Διαβάστε τι δήλωσαν στο Sport24 οι δύο πλευρές.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Σταυρούπολη. Για την ακρίβεια στην αναμέτρηση της Σταυρούπολης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για τον βόρειο όμιλο της Α2 Γυναικών. Μια αναμέτρηση η οποία δεν ξεκίνησε ποτέ, εν τέλει. Ο λόγος; Η απουσία γιατρού από το γήπεδο.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της ΕΟΚ, εάν οι γηπεδούχοι δεν έχουν γιατρό στο γήπεδο θα μηδενίζονται. Όπερ και εγένετο, με την ομάδα από την Καλαμαριά να παίρνει το παιχνίδι άνευ αγώνος (0-20).

Στην Σταυρούπολη, όμως, δεν σκοπεύουν να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους. Μετά την εξέλιξη αυτή κατέθεσαν ένσταση, ενώ όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στο Sport24.gr "έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια δίχως την παρουσία γιατρού, η οποία, όπως έχει δείξει η εμπειρία μας δεν είναι απαραίτητη. Κάναμε μεγάλες προσπάθειες για να βρούμε γιατρό την τελευταία στιγμή, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Είναι άδικη η απόφαση. Δεν ξέρω εάν συμβαίνει αυτό στα άλλα γήπεδα, αλλά αυτή η απόφαση είναι εις βάρος της προσπάθειας που κάνουμε για να μείνουμε στην Α2", ενώ όσον αφορά την ένσταση που έχει κατατεθεί "έχουμε κάνει ένσταση και περιμένουμε την εξέλιξη".

Από την πλευρά τους οι άνθρωπο του Απόλλωνα Καλαμαριάς ξεκαθάρισαν, μέσω του Sport24.gr, πως "εμείς θέλαμε να γίνε το παιχνίδι, αλλά εφόσον οι διαιτητές δεν το ξεκίνησαν, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα".

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ