Δεν είχε γιατρό και μηδενίστηκε

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σταυρούπολη και Απόλλωνα Καλαμαριάς δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω απουσίας γιατρού, με την ομάδα της Καλαμαριάς να παίρνει το παιχνίδι άνευ αγώνος. Διαβάστε τι δήλωσαν στο Sport24 οι δύο πλευρές.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Σταυρούπολη. Για την ακρίβεια στην αναμέτρηση της Σταυρούπολης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για τον βόρειο όμιλο της Α2 Γυναικών. Μια αναμέτρηση η οποία δεν ξεκίνησε ποτέ, εν τέλει. Ο λόγος; Η απουσία γιατρού από το γήπεδο.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της ΕΟΚ, εάν οι γηπεδούχοι δεν έχουν γιατρό στο γήπεδο θα μηδενίζονται. Όπερ και εγένετο, με την ομάδα από την Καλαμαριά να παίρνει το παιχνίδι άνευ αγώνος (0-20).

Στην Σταυρούπολη, όμως, δεν σκοπεύουν να αφήσουν τα πράγματα στην τύχη τους. Μετά την εξέλιξη αυτή κατέθεσαν ένσταση, ενώ όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στο Sport24.gr "έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια δίχως την παρουσία γιατρού, η οποία, όπως έχει δείξει η εμπειρία μας δεν είναι απαραίτητη. Κάναμε μεγάλες προσπάθειες για να βρούμε γιατρό την τελευταία στιγμή, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Είναι άδικη η απόφαση. Δεν ξέρω εάν συμβαίνει αυτό στα άλλα γήπεδα, αλλά αυτή η απόφαση είναι εις βάρος της προσπάθειας που κάνουμε για να μείνουμε στην Α2", ενώ όσον αφορά την ένσταση που έχει κατατεθεί "έχουμε κάνει ένσταση και περιμένουμε την εξέλιξη".

Από την πλευρά τους οι άνθρωπο του Απόλλωνα Καλαμαριάς ξεκαθάρισαν, μέσω του Sport24.gr, πως "εμείς θέλαμε να γίνε το παιχνίδι, αλλά εφόσον οι διαιτητές δεν το ξεκίνησαν, δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ