Το τιμ της Εθνικής Γυναικών διδάσκει στο "Αθήνα 2017"

Το τιμ της Εθνικής Γυναικών διδάσκει στο "Αθήνα 2017"

Ο Κώστας Κεραμιδάς και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Γυναικών, θα δώσουν το "παρών" στο κλειστό του Πανελληνίου, παρουσιάζοντας μάλιστα την match-up άμυνα που έκλεψε την παράσταση στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ στην Τσεχία.

Το πάνελ των ομιλητών του Διεθνούς Σεμιναρίου "Αθήνα 2017", που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (30/6) και το Σάββατο (1/7) στο κλειστό του Πανελληνίου, θα συμπληρώσει ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κεραμιδάς και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Γυναικών, παρουσιάζοντας μάλιστα την match-up άμυνα που έκλεψε την παράσταση στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ στην Τσεχία.

Με τους Σβέτισλαβ Πέσιτς, Γκάρι Ουότερς, Βασίλη Φραγκιά και το προπονητικό τιμ της Εθνικής Γυναικών ολοκληρώνεται η λίστα των ομιλητών του "Αθήνα 2017", του διεθνούς Σεμιναρίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στην Αθήνα.

Ο Κώστας Κεραμιδάς, η Ελένη Καφαντάρη και ο Άγγελος Τσίκληρας θα μιλήσουν για την match-up άμυνα, που αποτέλεσε το μεγάλο αμυντικό όπλο της Εθνικής Γυναικών στην ιστορική φετινή της πορεία, που συνοδεύτηκε με την παρθενική είσοδο στην 4άδα και την επίσης παρθενική πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24