ΠΣΑΚΚ

Βασιλακόπουλος: "Δίψα στον κόσμο για μπάσκετ"

Βασιλακόπουλος: "Δίψα στον κόσμο για μπάσκετ"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αναφέρθηκε στον θεσμο των τουρνουά "3ON3 streetball Τάπα στη βία και τον ρατσισμό", όπου στάθηκε στα κοινωνικά μηνύματα που περνάνε.

Ο ΠΣΑΚ με την συνεργασία της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και τις τοπικές Ενώσεις διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά τα τουρνουά 3ON3 "Τάπα στην βία και τον ρατσισμό" υπό την αιγίδα της ΓΓΑ. Κάθε χρόνο τα τουρνουά γνωρίζουν και μεγαλύτερη επιτυχία, με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να αναφέρεται σε αυτά σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, δήλωσε συγκεκριμένα: " Για μία ακόμη χρονιά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενώνει τις δυνάμεις της με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, τον ΕΣΑΚΕ και τους τοπικούς φορείς στην διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, που έχουν εξελιχθεί πλέον σε θεσμό συμπληρώνοντας δέκα χρόνια ζωής. Στη δέκατη χρονιά του θεσμού θα δούμε πέντε πόλεις να φιλοξενούν τους συγκεκριμένους αγώνες, κάτι που δείχνει την επιτυχία του θεσμού και τη δίψα του κόσμου για το άθλημα που αγαπάμε.

Πέρα από τη δυνατότητα που δίνεται σε μικρούς και μεγαλύτερους να παίξουν μπάσκετ, για πολλοστή φορά τα τουρνουά αυτά προωθούν και κοινωνικά μηνύματα κατά της βίας και του ρατσισμού. Σταθερός στόχος όλων μας είναι σταδιακά η εξάπλωση του τουρνουά σε όλο και περισσότερες πόλεις, ώστε να έρθουν όλοι και κυρίως τα μικρά παιδιά ακόμη πιο κοντά το μπάσκετ".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ