Τσαλδάρης: "Να συνεχίσω στην Ιταλία"

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ έδωσε ο Δημήτρης Τσαλδάρης ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στην Ιταλία, τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν και για το "3 on 3"

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Ντιναμό Σάσαρι στην Ιταλία, ο Δημήτρης Τσαλδάρης έκανε τον απολογισμό του.

 

Αναλυτικά, η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσαλδάρης στο www.psak.gr:

Δημήτρη τι σου άφησε η φετινή παρουσία σου στο Ιταλικό Πρωτάθλημα;

 

"Βασικά μου έχουν μείνει πολλά πράγματα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος σε ότι αφορά τα επαγγελματικά. Μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και με ικανοποίησε σε όλα τα επίπεδα. Επίσης μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το Ιταλικό Πρωτάθλημα όπως και η ζωή στη χώρα". 

 

Ποια είναι τα σχέδια σου για την επόμενη χρονιά;

 

"Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο να γυρίσω πίσω. Η βασική μου προτεραιότητα είναι το να συνεχίσω στην Ιταλία. Έχω μάθει τη γλώσσα, έχω δημιουργήσει φίλους και είναι κοντά στην Ελλάδα, πράγμα σημαντικό για εμένα και την οικογένεια μου".

 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν. Ποιες είναι οι επόμενες δραστηριότητες σου;

 

"Είναι ένα διάστημα ξεκούρασης το οποίο χρειάζομαι και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσω κάποιες ατομικές προπονήσεις. Επίσης θα δώσω το παρών σε σημαντικές εκδηλώσεις και κάποια καμπ για το μπάσκετ χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αλλά με ιδιαίτερη σημασία για το άθλημα, όπως το «3 on 3» της Θεσσαλονίκης".

 

Πόσο σημαντική θεωρείς τη διεξαγωγή του τουρνουά «3 on 3 streetball»;

 

"Eίναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός που θα φέρει πολλούς ανθρώπους κοντά στο  μπάσκετ. Πολλά παιδιά γνωρίζουν καλύτερα το άθλημα, ενώ έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους παίκτες και να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες. Μη ξεχνάμε πως πέρσι συμμετείχαν 3000 άτομα. Τέτοια γεγονότα δεν κάνουν καλό μόνο στο μπάσκετ αλλά και στην κοινωνική ζωή. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε από κοντά, αφού θα είμαι εκεί για να παίξουμε παιχνίδια και να περάσουμε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο με μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη για αρχή και εν συνεχεία στην Κρήτη".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS