Συγχαρητήρια ΠΣΑΚ στην Εθνική Κωφών Γυναικών

Συγχαρητήρια ΠΣΑΚ στην Εθνική Κωφών Γυναικών

Με ανακοίνωση στο σάιτ του ο ΠΣΑΚ έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Κωφών Γυναικών για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Deaflympics της Τουρκίας.

Η Εθνική Κωφών Γυναικών έκανε περήφανη όλη την Ελλάδα χθες (29/7) με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Deaflympics της Τουρκίας. Και το γεγονός αυτό δε μπορούσε να αφήσει αδιάφορο τον ΠΣΑΚ, που εξέδωσε ανακοίνωση στο σάιτ του, δίνοντας συγχαρητήρια στα "χρυσά" κορίτσια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Υπερηφάνεια...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την Εθνική Κωφών Γυναικών, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Deaflympics της Τουρκίας.

Αισθανόμαστε υπερηφάνεια που τα χρυσά κορίτσια μας, έγραψαν και πάλι ιστορία. Ένα χρόνο μετά το χρυσό στο Eurobasket της Θεσσαλονίκης, ήρθε νέα επιτυχία και η γαλανόλευκη σημαία μας, κυμάτιζε ξανά και υψηλότερα απο κάθε άλλη...

Τους αξίζουν πολλά "ΜΠΡΑΒΟ"!"

Για την επιτυχία της Εθνικής Κωφών Γυναικών ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΕΠΚ:

"Για ακόμα μία φορά η Εθνική κωφών γυναικών αποδείχτηκε συνεπής με τις επιτυχίες. Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμούν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα, για τη νέα σημαντική επιτυχία της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Deaflympics της Τουρκίας!

Ένα χρόνο μετά το χρυσό στο Eurobasket της Θεσσαλονίκης τα κορίτσια απέδειξαν και πάλι ότι αξίζουν της προσοχής όλων φέρνοντας ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στη χώρα μας. Η Ελλάδα και η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ έχει κάθε λόγο να νιώθει περηφάνια γι αυτήν την ομάδα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του, επιθυμεί να δώσει τα εύσημα στην coach Αθηνά Ζέρβα και στους συνεργάτες της για την εξαιρετική δουλειά που παρουσίασαν σε ακόμα μία διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι θα μας χαρίσουν πολλές ακόμα στιγμές χαράς.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και την Εθνική κωφών ανδρών, η οποία μπορεί να μην βρέθηκε μέσα στα μετάλλια, όμως πραγματοποίησε μία αξιοπρόσεκτη πορεία τερματίζοντας στην 4η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους κι ένα μεγάλο μπράβο"!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24