ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Μπράβο ΑΕΚ, μπράβο Ελλάδα"

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΜΟΝΑΚΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ΠΣΑΚ έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Basketball Champions League, καταλήγοντας στο κείμενό του γράφοντας πως "η ιστορία συνεχίζεται". Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, της ΕΟΚ και του ΣΕΠΚ.

Η κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League έστειλε στον έβδομο ουρανό τους φίλους της ΑΕΚ, αλλά και όλους τους μπασκετόφιλους. Ο ΠΣΑΚ, ο οποίος αρκετές φορές φέτος έχει φροντίσει να αποθεώσει την ΑΕΚ, δεν αμέλησε να δώσει συγχαρητήρια στην "Ένωση" για το σπουδαίο επίτευγμά της, τονίζοντας ότι πλέον οι "κιτρινόμαυροι" έχουν επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου στο Basketball Champions League.

Ολα τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά και είμαστε υπερήφανοι που η ΑΕΚ επέστρεψε στους ευρωπαικούς τίτλους και η Ελλάδα παρέμεινε στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπασκετ.

Η διοργάνωση ήταν άρτια, η ατμόσφαιρα υπέροχη και το φινάλε συγκλονιστικό.

Ευχαριστούμε για ολα.

Η ιστορία συνεχίζεται..."

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΚΕ

Ο ΕΣΑΚΕ έδωσε με τη σειρά του συγχαρητήρια στην Ένωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν θερμά τους παίκτες, τους προπονητές και την διοίκηση της ΑΕΚ για την κατάκτηση του τίτλου του Basketball Champions League.

Ο νέος θρίαμβος του ελληνικού μπάσκετ έρχεται σε μια ιστορική επέτειο τόσο για το άθλημα στην χώρα μας, όσο και για την ΑΕΚ. Πενήντα χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλλούχων Ευρώπης από την Ένωση, του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη για το άθλημα που έχει χαρίσει πολλές όμορφες και μεγάλες στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, συγχαίρουν, επίσης, την ΚΑΕ ΑΕΚ και την διοίκηση του Basketball Champions League για την άψογη διοργάνωση του Final Four του BCL στην Αθήνα".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΟΚ

Τα συγχαρητήρια της για το κατόρθωμα της ΑΕΚ έστειλε και η Ελληνική Ομοσπονδία. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε την επομένη της νίκης των "κιτρινόμαυρων" στον τελικό της διοργάνωσης επί της Μονακό:

"Το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους στην ΚΑΕ ΑΕΚ για την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Basketball Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του θεσμικού φορέα του αθλήματος, της FIBA.

Μια επίμονη όσο και δύσκολη προσπάθεια, έφτασε στο καλύτερο δυνατό τέλος, προσθέτοντας άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του μπάσκετ στην Ελλάδα, όπως φυσικά και του ιστορικού σωματείου.

Το Final Four του ΟΑΚΑ πρόσφερε συνολικά όμορφες στιγμές για το άθλημα, ήταν ένα σημαντικό βήμα εδραίωσης της διοργάνωσης και μια αξέχαστη στιγμή για την ΑΕΚ. Και πάλι συγχαρητήρια και καλή συνέχεια για τους στόχους που έχουν τεθεί".

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΠΚ

Τα εύσημα στην ΑΕΚ και ειδικά στο προπονητικό επιτελείο της έδωσε ο ΣΕΠΚ μέσω της δικής του ανακοίνωσης: "Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ μιλώντας εξ ονόματος όλων των Ελλήνων Προπονητών, επιθυμούν να συγχαρούν την ΑΕΚ για την κατάκτηση του τροπαίου του Basketball Champions League 50 χρόνια μετά το έπος του 1968. Παράλληλα, τα εύσημα αξίζουν ο Ντράγκαν Σάκοτα κι οι συνεργάτες του, Αλέξης Φαλέκας, Κώστας Μάμαλης και Βαγγέλης Μάγειρας".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ