ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Διαφωνούμε κάθετα με τον Μπερτομέου"

ΠΣΑΚ: "Διαφωνούμε κάθετα με τον Μπερτομέου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σχετικά με τις δηλώσεις του Προέδρου της EuroLeague αναφορικά με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η πρόσφατη δήλωση του Προέδρου της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, ότι οι παίκτες των ομάδων της EuroLeague δεν θα συμμετέχουν στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA έχει αρχίσει να δημιουργεί αντιδράσεις.

Οι πρώτοι που αντέδρασαν σε αυτό ήταν οι Ισπανοί παίκτες μέσω του συνδέσμου τους, με τον Πρόεδρό τους, Αλφόνσο Ρέγιες να αναρωτιέται " ποιος είναι ο Μπερτομέου για να αποφασίσει για κάτι τέτοιο; "

Τώρα λοιπόν ήρθε και ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) να πάρει θέση κάθετα ενάντια στις εξαγγελίες του Μπερτομέου, τονίζοντας ότι οι Εθνικές ομάδες είναι πάνω από όλα, τονίζοντας ότι είναι " συμπαίκτες των Ισπανών Καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να τα βάλουν με τον συμπατριώτη τους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι εθνικές ομάδες είναι πάνω απ' ολα...

Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζουν - και αυτά - την έντονη δυσαρέσκεια τους, στις πρόσφατες δηλώσεις του Ζόρντι Μπερτομέου, αναφορικά με τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου και τις υποχρεώσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Euroleague.

Κατανοούμε την επιθυμία του διότι θέλει να προστατέψει το "προϊον" του, όμως, ολα δεν είναι λεφτά...

Οι εθνικές ομάδες είναι πάνω απ' ολα και διαφωνούμε κάθετα με τον κύριο Μπερτομέου.

Είμαστε "συμπαίκτες" των Ισπανών Καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να τα βάλουν με τον συμπατριώτη τους. Τις αποφάσεις αυτές, τις παίρνουν οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ, δηλαδή οι παίκτες, καθώς και η ομοσπονδία κάθε χώρας.

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ