ΠΣΑΚΚ

Μανωλόπουλος: "Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ"

Μανωλόπουλος: "Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Ο Κολοσσός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αρκαδικού και φιγουράρει στην 7η θέση της κατάταξης στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως το αποτέλεσμα οφείλεται στην ομαδική δουλειά.

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν συνάντησε προβλήματα απέναντι στον Αρκαδικό, στο Βενετόκλειο. Τουναντίον, επικράτησε με 83-70 και ανέβηκε στο 3-2 στην κατάταξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια των υποχρεώσεων των "θαλασσί"

Οι δηλώσεις του 28χρονου φόργουορντ στο psak.gr:

Σωτήρη, θεωρείς ότι η απόδοσή σας στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε καταλυτικό ρόλο;

"Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε δυνατά αλλά οφείλεται κυρίως στην ομαδική δουλειά. Είχαμε διαβάσει καλά τον αντίπαλο και ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Όλα όμως ξεκίνησαν από την άμυνα. Καταφέραμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μία μεγάλη διαφορά, την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος".

Εφέτος έχετε βάλει ως στόχο την παραμονή ή την είσοδο στα πλέι οφ;

"Δεν κοιτάμε μακριά. Αυτό που θέλουμε, είναι να κάνουμε όσο πιο πολλές νίκες μπορούμε. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο".

Τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θεωρείς ότι είναι πλασματική η εικόνα του μέχρι τώρα;

"Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μία μεγάλη νίκη και με την προσθήκη του Σχορτσανίτη, δυνάμωσε αρκετά. Λογικό ήταν να αντιδράσει, είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς θέλουμε σε αυτό το παιχνίδι, να είμαστε όσο το δυνατό πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ