ΠΣΑΚΚ

Καββαδάς: "Σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό"

Καββαδάς: "Σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Δύο μεγάλα παιχνίδια σε διάστημα τεσσάρων ημερών έχει μπροστά του ο Αρης αυτή την εβδομάδα. Οι "κίτρινοι" θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη τον Ολυμπιακό για τη Stoiximan.gr Basket League και το Σάββατο θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Αρης, πάντως, προς το παρόν σκέφτεται μόνο το επικείμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Βασίλη Καββαδά.

Ο 25χρονος σέντερ μίλησε στο σάιτ του ΠΣΑΚ για τα δύο παιχνίδια που έπονται, δεν φάνηκε να ανησυχεί για το ενδεχόμενο της κούρασης και αναφέρθηκε ακόμα στο ματς με τον Προμηθέα.

Αναλυτικά το κείμενο της συνέντευξης:

Βασίλη, χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, καθώς ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα σε τρεις ημέρες ουσιαστικά. Ένα με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα κι ένα με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Θεωρείς ότι ο αγώνας στο ΣΕΦ θα σας κάνει καλό ενόψει του τελικού λόγω της δυναμικότητας του Ολυμπιακού ή θα σας βαρύνει τα πόδια;

" Πιστεύω θα μας κάνει καλό. Παίζουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης που κάθε χρόνο διεκδικεί την είσοδο στο φάιναλ φορ. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ μεγάλους παίκτες, μεγάλα ονόματα και για μας είναι πρόκληση να πάμε εκεί με το καλό μας πρόσωπο και να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες γι 'αυτό το ματς".

Πιστεύεις ότι το μυαλό σας στο ΣΕΦ, θα είναι και στον τελικό? Θα είστε επηρεασμένοι;

" Το μυαλό μας είναι κάθε φορά στο παιχνίδι που ακολουθεί. Από τη στιγμή που τελείωσε το παιχνίδι με τον Προμηθέα, σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό και μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε κιόλας. Σίγουρα το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα αλλά εμείς οφείλουμε πρώτα απ 'όλα να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τετάρτης".

Είχατε κάποιον διάλογο με φιλάθλους του Άρη μετά το ματς με τον Προμηθέα ενόψει και του τελικού;

" Ο κόσμος είναι πολύ χαρούμενος και για μία ακόμη φορά, δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα. Τον ευχαριστούμε που μας στηρίζει. Αυτό μας δίνει ώθηση, κουράγιο και δύναμη, τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και μας ζητάει το κύπελλο".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ