ΠΣΑΚΚ

Και ο Μιχάλης Κακιούζης στο τουρνουά 3x3!

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ακόμα ένα μεγάλο όνομα του Ελληνικού μπάσκετ, ο Μιχάλης Κακιούζης, θα δώσει το "παρών" στο τουρνουά 3x3 των ΕΟΚ, ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ!

Ο Μιχάλης Κακιούζης δεσμεύτηκε να δώσει και αυτός το "παρών" στο τουρνουά 3x3 που διοργανώνουν οι ΕΟΚ, ΠΣΑΚ και ΕΣΑΚΕ.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και νυν ο υπέυθυνος του τμήματος scouting της ΑΕΚ δεσμεύτηκε, όπως πολλά αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ πριν από αυτόν, να παρευρεθεί στο τουρνουά 3x3, δίνοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στο γεγονός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το 2005 σήκωσε στο Βελιγράδι το βαρύτιμο τρόπαιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και... έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς.

Δεν πέρασε πολυ καιρός που... άφησε τα παρκέ, όμως, αποδεικνύεται ότι δεν αποχωρίζεται το μπάσκετ.

Ο Μιχάλης Κακιούζης θα δώσει το παρών και στα εφετινά 3Χ3 και καλεί τον κόσμο να έρθει για να παίξουν μαζί.

"Είμαι πολύ χαρούμενους που για μία ακόμη χρονιά θα βρεθώ σε τουρνουά 3Χ3. Πέρυσι στο Γαλάτσι είχαν δηλώσει συμμετοχή περίπου χίλια παιδιά και αυτό ήταν ευχάριστο. Οπότε, περιμένουμε αυτό το Σαββατοκύριακο πολύ κόσμο. Η Κρήτη, η οποία θα φιλοξενήσει την επόμενη εβδομαδα το τουρνουά, έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ και αυτό φαίνεται κάθε χρόνο, όπου η συμμετοχή του κόσμου είναι τεράστια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, οτι γίνονται και διεθνείς διοργανώσεις. Ειμαι σίγουρος οτι και τα εφετινά τουρνουά θα στεφθουν με επιτυχια. Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί", δήλωσε ο Μιχάλης Κακιούζης.

Μετά το επιτυχημένο τουρνουά στην Ελευσινα, ακολουθούν στο Γαλάτσι (24 & 25 Ιουνίου), στα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου) και στις Αχαρνές (αρχές Σεπτεμβρίου).

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html)".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ