ΠΣΑΚΚ

"Η Εθνική είναι πάνω απ' όλους και όλα"

"Η Εθνική είναι πάνω απ' όλους και όλα"

Ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος εκπροσώπησαν τον ΠΣΑΚ στη συνάντηση που έγινε με αντιπροσωπεία της FIBA.

Τη θέση του ότι η εθνική ομάδα είναι πάνω από τα συλλογικά συμφέροντα εξέφρασε ο ΠΣΑΚ στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της FIBA, η οποία βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα. Οι Γιάννης Καλαμπόκης (πρόεδρος του Συνδέσμου) και ο Μανώλης Παπαμακάριος (αντιπρόεδρος) εκδήλωσαν την υποστήριξή τους προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία για την πρόταση που έκανε στην EuroLeague και τόνισαν ότι αυτά που προέχουν είναι η υγεία των αθλητών και οι εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Σε υπέροχο κλίμα έγινε η συνάντηση των εκπροσώπων ευρωπαίων παικτών με τη FIBA, για τις εξελίξεις στο χώρο του μπάσκετ. Τον ΠΣΑΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εκ μέρους όλων των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, ο Γιάννης Καλαμπόκης και ο Μανώλης Παπαμακάριος, υποστήριξαν στη FIBA, ότι η πρόταση της είναι ρεαλιστική και τη βλέπουν θετικά. Προτεραιότητα του Συνδέσμου μας είναι η υγεία των αθλητών και στη συνέχεια το εθνόσημο. Όπως έχουμε πει ξανά, η εθνική ομάδα είναι πάνω απο όλους κι ολα.

Πολύ σημαντικό για όλους τους συνδέσμους παικτών, είναι το γεγονός, πως πλέον, θα έχουμε λόγο σε κάθε ζήτημα, θα έχουμε ενεργό ρόλο. Παράλληλα, με ανθρώπους της FIBA που μιλήσαμε, μας ενημέρωσαν πως γνωρίζουν για τις ενέργειες που κάνει ο Σύνδεσμος μας και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ