ΠΣΑΚΚ

Γυμνόπουλος: "Δυστυχώς κάποιοι έχουν αφεντικά"

Γυμνόπουλος: "Δυστυχώς κάποιοι έχουν αφεντικά"
Μπουρούσης INTIME SPORTS

Απογοητευμένος από τη στάση του αντιπροέδρου του ΠΣΑΚ να συμμετέχει στο παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Φοίβος Γυμνόπουλος, που ως μέλος του συνδέσμου των παικτών βρέθηκε στο "Αλεξάνδρειο" πριν το τζάμπολ του αγώνα.

" Βρεθήκαμε στο Αλεξάνδρειο για να εκτελέσουμε μία εντολή που δόθηκε από το 89% του σώματός μας που ζητήθηκε ονομαστικά και με υπογραφές να γίνει η απεργία", είπε αρχικά.

" Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που οι Έλληνες παίκτες του Άρη πλην μίας εξαίρεσης στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και τήρησαν κάθε δημοκρατική διαδικασία και την θέση τους και την υπογραφή τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να έχουμε αφυπνίσει κάποιες συνειδήσεις".

"Δυστυχώς κάποιοι έχουν αφεντικά και κάποιοι έχουν για αφεντικά την συνείδηση και την σκέψη τους. Κάποια στιγμή όμως αυτό που θα μείνει πίσω είναι η θέση σου, η στάση σου και αξιοπρέπειά σου. Για αυτό και αυτό που έγινε σήμερα στο Αλεξάνδρειο θα το κουβαλάνε για στίγμα".

Σε ερώτηση για την συμμετοχή του Μπουρούση με τον Ολυμπιακό τόνισε: " Επί προσωπικού θεωρώ απαράδεκτη, αντισυναδελφική και αντιδημοκρατική την στάση του αντιπροέδρου του ΠΣΑΚ Γιάννη Μπουρούση".

"Αυτό που έγινε σήμερα καταλύει κάθε έννοια δημοκρατικότητας. Να έχει δοθεί εντολή, να έχει γίνει Δ.Σ. εκ νέου και να κατέβει και να παίξει ενάντια των συναδέλφων του Άρη νομίζω ότι δεν έχει γίνει ποτέ ξανά. Στην κουβέντα που κάναμε κατ΄ ιδίαν με κάποια παιδιά του Ολυμπιακού μας είπανε πως αν τυχόν μας τιμωρήσει εμάς με έναν μήνα ποιος θα μας δώσει εμάς τις 170.000 ευρώ; Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος; Αυτό τα λέει όλα και ο κόσμος το καταλαβαίνει".

Σχετικά με τη συμμετοχή των Χατζή και Κασελάκη στο παιχνίδι του Ηλυσιακού στην Καβάλα τόνισε: " Είναι λυπηρό και για τους Χατζή και Κασελάκη".

Για την διεξαγωγή του παιχνιδιού στο Αλεξάνδρειο είπε: " Με αυτόν τον τρόπο που διεξάγονται οι αγώνες κάνουνε χειρότερο το πρωτάθλημα. Αν λέγαμε ότι το μπάσκετ πάει πίσω το μπάσκετ δεν έφθασε σε σημείο να λέγεται μπασκετάκι αλλά δεν υπάρχει μπάκσετ".

" Κατέβηκε ο Ολυμπιακός να παίξει με τους έφηβους του Άρη. Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα ότι στους συναδέλφους μου του Ολυμπιακού θα πρυτάνευε η λογική και θα συμπαραστέκονταν στους Έλληνες παίκτες του Άρη. Για μας δεν έχει σπάσει η απεργία και είμαστε περήφανοι για τους παίκτες του Άρη που λειτούργησαν κατά συνείδηση. Όλοι είμαστε προ των ευθυνών μας".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ