ΜΠΑΣΚΕΤ

Ωρα Τελικού για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ολυμπιακός και ΑΕΚ "συγκρούονται" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (17:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, σε ένα ζευγάρι με φαβορί τους "ερυθρόλευκους".

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Σε μερικές ώρες ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα μπουν στα "Δύο Αοράκια" για να αναμετρηθούν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος (17:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο η "Ένωση" δεν πρόκειται να μπει στο παρκέ ως... πρόβατο επί σφαγήν. Οι "κιτρινόμαυροι" μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ για την υπέρβαση, ενώ το γεγονός ότι πριν από μερικούς μήνες κέρδισαν την ομάδα του Πειραιά για τη Stoiximan.gr Basket League έχει δώσει ψυχολογία στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τις γνωστές απουσίες του Δημήτρη Αγραβάνη και του Κιμ Τιλί, αλλά κανένα άλλο πρόβλημα. Η ΑΕΚ από την πλευρά της θα παραταχθεί πλήρης, αφού ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξεπέρασε το πρόβλημα στους κοιλιακούς, ενώ θα αγωνιστεί κανονικά τελικά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος έπειτα από την διαβεβαίωση της ΕΟΚ ότι η συμμετοχή του είναι νόμιμη , σε μία ανακοίνωση που ήρθε μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του Παντελή Διαμαντόπουλου ότι μία ασάφεια στον κανονισμό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στον "αέρα" η συμμετοχή του διεθνή φόργουορντ.

Ευχή όλων είναι βέβαια να μην υπάρξουν παρατράγουδα εκτός γηπέδου, καθώς χθες (16/2) οι οπαδοί της ΑΕΚ δέχθηκαν επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά από οπαδούς του Ολυμπιακού , με τις εικόνες από τα επεισόδια να... τρομάζουν και την αστυνομία να έχει ανακοινώσει ότι έχει πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ