ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα προημιτελικών, τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη

Ώρα προημιτελικών, τα βλέμματα στη Θεσσαλονίκη
EUROKINISSI

Η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται με τους… μεγάλους να μπαίνουν στη "μάχη". Τέσσερις αναμετρήσεις στο πρόγραμμα, ξεχωρίζει ο νοκ άουτ προημιτελικός ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Η ώρα των προημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε. Το απόγευμα της Τετάρτης (04/10) θα γίνουν γνωστές οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ να κλέβει την παράσταση.

Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη υποδέχεται τον… αιώνιο αντίπαλο, έχοντας αρκετά εξωαγωνιστικά θέματα, ωστόσο εντός παρκέ είναι έτοιμη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα έρχονται από το αγωνιστικό ρεπορτάζ, καθώς ο Πέτγουεϊ θα βρεθεί στη 12άδα -όπως κι ο νεοαποκτηθείς Μπένσον- γεγονός που μειώνει στο ελάχιστο τις απουσίες του Άρη (σ.σ. μοναδικός αμφίβολος ο εμπύρετος Μόραντ). Αντίθετα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, όπως και στον Κόνιαρη που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση , ωστόσο θα έχει στη διάθεση του τους Τζόουνς και Κλάασεν, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ -δίχως τον Μάνι Χάρις- αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ το Ρέθυμνο κι ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην υπολογίζει στον τραυματία Λεκαβίτσιους και στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει ειδική άδεια λόγω του θανάτου του πατέρα του. Τέλος, ο Ολυμπιακός θα παίξει στην έδρα του νεοφώτιστου στη Stoiximan.gr Basket League, ΓΣΛ Φάρου, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ρόμπερτς. Αντίθετα, οι Παπανικολάου και Σπανούλης ακολούθησαν την αποστολή για τη Λάρισα .

Οι 4 ομάδες που θα περάσουν, θα μπουν στην κληρωτίδα από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια των νοκ άουτ ημιτελικών.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

16:00 Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός

17:00 ΑΕΚ - Ρέθυμνο

17:00 ΓΣΛ Φάρος - Ολυμπιακός

19:00 Άρης - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ1)

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ