ΜΠΑΣΚΕΤ

Ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδος

Ώρα ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδος

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (16:00) και Άρης-Ολυμπιακός (18:30) κοντράρονται σήμερα (5/11) στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, με έπαθλο μία θέση στον τελικό του θεσμού.

Η μεγάλη στιγμή (μέχρι την επόμενη) έφτασε για το Κύπελλο Ελλάδος. ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (16:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και Άρης - Ολυμπιακός (18:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) με στόχο την πρόκριση στον τελικό του θεσμού που είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου στην Κρήτη.

Την αρχή θα κάνουν η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Η "Ένωση" θα παραταχθεί χωρίς απουσίες κόντρα στους "πράσινους", γλιτώνοντας το σοκ χθες (4/11), αφού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Δημήτρης Μαυροειδής δέχθηκε μία αγκωνιά στο πάνω μέρος του κεφαλιού και χρειάστηκε ράμματα. Πλήρης θα παραταχθεί και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει τη νίκη προκειμένου να δώσει το παρών στον τελικό του Κυπέλλου για 14η σερί σεζόν, αλλά και για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Μπασκόνια στην EuroLeague.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, αφού οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες και την προηγούμενη Κυριακή (29 Οκτωβρίου) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τους "ερυθρόλευκους" να κερδίζουν με 80-55. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, αφού ο Γιάννης Αθηναίου ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ενώ ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, ενός εκτός 12αδας αναμένεται να μείνει και ο νέος ξένος της ομάδας, Κάιλ Γουίλτζερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ