ΜΠΑΣΚΕΤ

Τσαγκρώνης: "Μακάρι τα παιδιά που θα είναι στον τελικό, να βλέπουν μαζί αγώνες στο μέλλον"

Τσαγκρώνης: "Μακάρι τα παιδιά που θα είναι στον τελικό, να βλέπουν μαζί αγώνες στο μέλλον"

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης παραδέχτηκε πως δεν είναι ευχάριστη η μη διεξαγωγή Final Four, αλλά τόνισε πως τα παιδιά ίσως δώσουν τη λύση στο μέλλον.

Ο 44ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί με την παρουσία μαθητών στις κερκίδες και ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα στα "Δύο Αοράκια" μίλησε για την επιλογή της ομοσπονδίας.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Σας καλωσορίζουμε στον 44ο τελικό Κυπέλλου, ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Το γήπεδο είναι από τα καλύτερα της χώρας, τίθενται αντιμέτωπες δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, όλα είναι έτοιμα και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Το γήπεδο θα γεμίσει με παιδικές φωνές και εύχομαι όπως και πέρσι να πανηγυρίζουν τα παιδιά σε κάθε καλάθι, και από τις δύο ομάδες".

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης, όμως, ρωτήθηκε και την απόφαση της Ομοσπονδίας ο τελικός να γίνει στα "Δύο Αοράκια" με μαθητές στις κερκίδες: "Οπωσδήποτε δεν είναι ευχάριστο που στην Ευρώπη γίνονται Final 8 ή Final 4 και εδώ δεν γίνεται κάτι ανάλογο. Αυτό είναι αποτέλεσμα της κατάστασης που ζούμε και το αν έχουμε αθλητική νοοτροπία και το αν μπορούμε να τιθασεύσουμε ανθρώπους που έρχονται για να λύσουν προσωπικές διαφορές. Ερχόμαστε στην Κρήτη γιατί αποκλείουμε κάποια γεγονότα και γεμίζουμε το γήπεδο με παιδιά. Ήταν πιο ευχάριστο που πηγαίναμε στο Ελληνικό και είχαμε 600 άτομα από τη μια πλευρά και 600 από την άλλη; Ίσως τα παιδιά που θα έρθουν αύριο στο γήπεδο να είναι αυτά που στο μέλλον θα γεμίζουν τα γήπεδα και θα βλέπουν μαζί τους αγώνες όπως παλιά. Το γήπεδο που έχουμε εδώ είναι στολίδι και δεν θέλουμε να το δούμε να καταστρέφεται. Ο αθλητισμός ενώνει, δεν χωρίζει. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό δεν υπάρχει. Αν μια κερκίδα βρίζει και η άλλη δεν ανταποκρίνεται, σταματούν, γιατί δεν έχουν απάντηση".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ