ΜΠΑΣΚΕΤ

Το "ευχαριστώ" του Άρη σε Παναθηναϊκό

Το "ευχαριστώ" του Άρη σε Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "Nick Galis Hall" (ή αλλιώς, Αλεξάνδρειο) θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (18/2, 17:00), με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να δηλώνουν απόλυτη ικανοποίηση για τη συγκεκριμένη λύση.

Ο γρίφος για το Κύπελλο Ελλάδος λύθηκε, με το Nick Galis Hall να παίρνει το χρίσμα . Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές κατέληξαν από κοινού στη συγκεκριμένη λύση, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να παραμένει σταθερός στην αρχική του θέση για τελικό στη Βόρεια Ελλάδα και να συναινεί στη διεξαγωγή της αναμέτρησης στην έδρα του Άρη.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, άπαντες δήλωσαν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι για το γεγονός πως βρέθηκε η συγκεκριμένη λύση, με τον Δημήτρη Παπακυριάκη (αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης) να εξηγεί πως " σήμερα έγιναν πολλά βήματα εμπρός για το ελληνικό μπάσκετ. Η ΚΑΕ Άρης δεσμεύεται πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να γίνει ένα παιχνίδι που θα είναι διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ. Και ευχαριστούμε και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έμεινε πιστή και προσηλωμένη σε όλα όσα είχε πει και είχε δηλώσει από την αρχή, να γίνει ένας τελικός στη Βόρεια Ελλάδας".

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, εξήγησε ότι " λόγω των περιορισμένων επιλογών που είχαμε και της αρχικής θέσης του Παναθηναϊκού πως επιθυμεί να παίξει στη Βόρεια Ελλάδα και στην επιθυμία μας να διεξαχθεί ένας τελικός χωρίς γκρίνιες και παράπονα και να είναι διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ, συμφωνήσαμε να γίνει ο αγώνας στο "Αλεξάνδρειο". Και εγγυήθηκαν οι δύο ομάδες και κυρίως ο Άρης που θα είναι δικό του το γήπεδο πως θα είναι ένας τελικός διαφήμιση για το άθλημα".

Ο Αριστείδης Γολέμης (αντιπρόεδρος της ΕΟΚ) πρόσθεσε πως " μετά τις εντάσεις των τελευταίων ημερών υπήρχε μια πραγματικά ευχάριστη εξέλιξη για το μπάσκετ. Μια σύσκεψη σε κλίμα σύμπνοιας και κατανόησης, που έφερε ένα αποτέλεσμα το οποίο μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για έναν τελικό πραγματική γιορτή, όπως όλοι το επιθυμούμε", ενώ ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γ.Γ. της ΕΟΚ) κατέληξε: " Αποδείχτηκε εμπράκτως η κοινή βούληση για την εύρεση μιας λύσης που θα ήταν και σύμφωνη με τον Νόμο και τις διατάξεις Ασφαλείας και που θα έδειχνε προς κάθε κατεύθυνση ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι δρουν με γνώμονα το καλό του αθλήματος. Είμαστε πεπεισμένοι μετά τη σημερινή σύσκεψη ότι ο τελικός θα είναι του επιπέδου που αρμόζει στον θεσμό και στα δύο σωματεία".

Η επίσημη θέση της ΚΑΕ Άρης

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε κι η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, μέσω της οποίας οι "κίτρινοι" ευχαρίστησαν όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές για την στάση υπευθυνότητας που κράτησαν:

" Η Άρης Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο να δοθεί λύση στο θέμα του τόπου διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος 2017. Την Αστυνομία, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός που συμφώνησε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο "Nick Galis Hall", κυρίως, όμως, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέδειξε παραδειγματική υπευθυνότητα, συνδράμοντας στην επιλογή αυτή. Και βεβαίως ευχαριστούμε την Πολιτεία για την γνήσια και ειλικρινή συμπαράστασή της στην διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο δικό της και δη στο στολίδι του Βορρά.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα. Η Άρης Κ.Α.Ε. δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για έναν τελικό - διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ