Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις οπαδοί για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Τέσσερις οπαδοί από 19 έως 34 ετών ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές για τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αρη.

Επτά συλλήψεις είχαν γίνει μετά τον 42ο τελικό Κυπέλλου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αρη τον περασμένο Φεβρουάριο στο Αλεξάνδρειο. Προφανώς, δεν θα είναι οι μόνες. Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσαν σήμερα ότι ταυτοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις οπαδοί ηλικίας από 19 έως 34 ετών και έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία εναντίον τους για “διατάραξη της κοινής ειρήνης”, “αδικήματα με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις” και “απόπειρας απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τεσσάρων (4) ακόμη ατόμων, τα οποία σχετίζονται με αδικήματα που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδος καλαθοσφαίρισης, που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης στις 18-02-2017 (σχετ. το από 19-02-2017 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τέσσερις (4) ημεδαπούς ηλικίας 34, 22, 19 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων και στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για “διατάραξη της κοινής ειρήνης”, “αδικήματα με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις” και της “απόπειρας απρόκλητων σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24