ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα ζευγάρια στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενα ματς έμεινε για να ολοκληρωθεί η Β' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε ήδη τα τρία από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών. Περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του ο Κολοσσός Ρόδου.

Ο Κολοσσός έγινε το απόγευμα της Τρίτης η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη νίκη του (80-72) επί του Λαυρίου. Η ομάδα της Ρόδου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του αυριανού ματς (4/10, 18:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Χολαργό, την ώρα που τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι ήδη γνωστά.

Η Κύμη που πέρασε από το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί στην Χαλκίδα το Περιστέρι που λύγισε την αντίσταση του Ηφαίστου, ενώ ο ΠΑΟΚ θα περιμένει την ΑΕΚ στο "Παλατάκι" μετά τις νίκες των Δικεφάλων απέναντι σε Πανιώνιο και Διαγόρα Δρυοπιδέων αντίστοιχα. Ο Προμηθέας, τέλος, θα φιλοξενήσει στο "Τόφαλος" της Πάτρας τον Πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκό, μετά το άνετο απόγευμά τους απέναντι στον Άρη και το Παγκράτι της Β' Εθνικής αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε πως οι ημιτελικοί θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα διεξαχθούν στις 13 Φεβρουαρίου 2019, με τον Τελικό να έχει οριστεί -σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ΕΟΚ- για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 16

Ρέθυμνο - Κύμη 61-69

Παγκράτι - Παναθηναϊκός 66-100

Προμηθέας - Άρης 86-65

Περιστέρι - Ήφαιστος 91-81

Κολοσσός - Λαύριο 80-72

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 81-69

Διαγόρας - ΑΕΚ 54-76

Ολυμπιακός - Χολαργός (4/10 στις 18:00)

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 8

Κύμη - Περιστέρι

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Προμηθέας - Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός/Χολαργός - Κολοσσός

* Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ