ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών ο Φάρος Κερατσινίου

Στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών ο Φάρος Κερατσινίου

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι γυναίκες του Φάρου Κερατσινίου προκρίθηκαν στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη τους επί του Πανιωνίου με σκορ 67-56.

Το Κερατσίνι (ξανα)γιορτάζει. Μετά τη σπουδαία επιτυχία της ανδρικής ομάδας του Φάρου να παίξει με τον Παναθηναϊκό στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, ήρθε άλλη μία μεγάλη στιγμή καθώς οι γυναίκες επικράτησαν του Πανιωνίου (67-56) και προκρίθηκαν στο Final Four της διοργάνωσης.

Αυτός ήταν ο πρώτος από τους τέσσερις προημιτελικούς. Το Σάββατο 23/12 οι Εσπερίδες θα υποδεχθούν στην Καλλιθέα τον Ολυμπιακό, ο Πρωτέας Βούλας περιμένει τον ΠΑΟΚ και ο Αθηναϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου. Το Final Four θα διεξαχθεί σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στις 23 και τις 25 Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η πόλη που θα το φιλοξενήσει.

Οι πόντοι των δυο ομάδων:

ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: Γκριντζά 4, Καλογήρου 2, Γούναρη, Παπαμιχαήλ 3, Μαγκλάρα, Κεχαγιά 11 (2 τρίποντα, 7 ασίστ), Δίελα 8 (1), Τζόνσον 16 (12 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γουόκερ 19.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Τζόνσον 5, Σπαθάρου 9, Τσιαδή 4, Χίλι 18 (15 ριμπάουντ), Σεμανιάκου 2, Θεοδωρομανωλάκη 6, Στεφανίδου, Γρηγορίου 4, Μπόνη 8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ