ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας: Βάζει γιγαντοοθόνη στο "Promitheas Park" για τον τελικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε πως θα στηθεί γιγαντοοθόνη εντός του προπονητικού του κέντρου, προκειμένου ο κόσμος να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (16/2, 17:00).

Ο Προμηθέας Πάτρας θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του, με αντίπαλο την ΑΕΚ στα "Δύο Αοράκια" (16/2, 17:00). Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ταξίδεψε για την Κρήτη το πρωί της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, με όλα τα όπλα στη "φαρέτρα" της. Δίχως όμως τους φιλάθλους της, αφού ο τελικός θα γίνει με μαθητές από την Κρήτη.

Η δίψα που υπάρχει όμως στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας είναι τόσο μεγάλη που οδήγησε τη διοίκηση του Προμηθέα στην απόφαση να στήσει γιγαντοοθόνη στο προπονητήριο της ομάδας, το Promitheas Park. Όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο: " Η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανταποκρινόμενη στη δίψα των φιλάθλων της Πάτρας να ζήσουν μαζί την εμπειρία του Τελικού και να μοιραστούν τις έντονες συγκινήσεις και τα δυνατά συναισθήματα μιας τέτοιας ιστορικής αναμέτρησης αποφάσισε να προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 1 τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί στο κεντρικό διπλό γήπεδο των προπονητηρίων του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο μετατρέποντας το Promitheas Park σε μια μικρή, αλλά “καυτή” Promitheas Arena, σε μια ακόμα καινοτόμο και πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ