ΜΠΑΣΚΕΤ

Πιτίνο για Καλάθη - Σπανούλη: "Εξαιρετικοί παίκτες, ακόμα καλύτεροι άνθρωποι"

EKO ALL STAR GAME 2019 / GREEK STARS WORLD STARS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
EKO ALL STAR GAME 2019 / GREEK STARS WORLD STARS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ρικ Πιτίνο, εγκωμίασε τον Νικ Καλάθη και τον Βασίλη Σπανούλη ενόψει του επικείμενου ημιτελικού (13/2, 20:00) ανάμεσα στο τριφύλλι και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Προέρχεται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και η κουλτούρα του είναι διαφορετική. Έχει άλλη κοσμοθεωρία για το μπάσκετ, άλλη λογική και φιλοσοφία, επομένως για τον ίδιο είναι φυσιολογικό να εγκωμιάζει τον μεγάλο αντίπαλο, ακόμα και την παραμονή ενός αιώνιου ντέρμπι με φόντο το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ρικ Πιτίνο έκανε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο twitter όπου αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού, τον Νικ Καλάθη και τον Βασίλη Σπανούλη. Ο θρύλος της προπονητικής στο NCAA, ο οποίος κάθεται εδώ και λίγους μήνες στον πράσινο πάγκο, έδειξε πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται το μπάσκετ!

"Αύριο το βράδυ, οι δύο καλύτεροι γκαρντ της Ελλάδας, ο Νικ Καλάθης και ο Βασίλης Σπανούλης θα τεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό του κυπέλλου. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί παίκτες και ακόμα καλύτεροι άνθρωποι. Ανυπομονώ για το παιχνίδι", ανέφερε ο Ρικ Πιτίνο.

Πιτίνο για Καλάθη - Σπανούλη: "Εξαιρετικοί παίκτες, ακόμα καλύτεροι άνθρωποι"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ