ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαδόπουλος: "Καλύτερα στην έδρα μας"

Παπαδόπουλος: "Καλύτερα στην έδρα μας"
INTIME SPORTS

Ο Μάνος Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χαρακτήρισε "μεγάλη αλλαγή" τη συνάντηση των "αιωνίων" σε ημιτελικό Κυπέλλου, προσθέτοντας ότι "είναι σίγουρα καλύτερο που παίζουμε στην έδρα μας, για να μπορούν πολλοί φίλαθλοι να δουν το ματς".

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους "πράσινους" στην κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και μετά το πέρας της διαδικασίας, είπε ότι "όταν παίζει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός δεν υπάρχει αβαντάζ".

Και αυτό γιατί "φάνηκε και πέρυσι και πάρα πολλές φορές κατά το παρελθόν, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη αλλαγή. Πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, είναι σίγουρα καλύτερο το ότι παίζουμε στην έδρα μας και δεν είναι τελικός". Εν συνεχεία, στάθηκε στη δυνατότητα που θα έχουν πολλοί φίλαθλοι να δουν το ματς "σε καθαρά αθλητικά πλαίσια. Για εμάς είναι μια πάρα πολύ καλή κλήρωση, όχι γιατί παίζουμε με τον Ολυμπιακό, αλλά επειδή θα δοθεί η ευκαιρία σε πάρα πολλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν ένα ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και σε εμάς η δυνατότητα να πάμε σε έναν ακόμα τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ