ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η αποβολή του Παπαθεοδώρου (VIDEO)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η αποβολή του Παπαθεοδώρου (VIDEO)
EUROKINISSI

Με 3'36'' να απομένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή. Δείτε τι έγινε (VIDEO).

Χωρίς τον προπονητή του υποχρεώθηκε ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποβλήθηκε με 3'36'' να απομένουν για τη λήξη της τρίτης περιόδου, όταν δέχτηκε δεύτερη τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στα αποδυτήρια.

Λίγο μετά την απόφαση των διαιτητών να αποβάλουν τον προπονητή του "δικεφάλου", ο ΠΑΟΚ χαρακτήρισε "πρωτοφανές" αυτό που έγινε. " Πρωτοφανής απόφαση των διαιτητών. Αγνόησαν ξεκάθαρη παράβαση στην επίθεση της ΑΕΚ, χρέωσαν χωρίς λόγο τεχνική ποινή στον πάγκο του", ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter.

Εκ του αποτελέσματος, πάντως, η αποβολή του Παπαθεοδώρου είχε ευεργετικές συνέπειες για τον "δικέφαλο", ο οποίος έκανε στα επόμενα πέντε λεπτά ένα επιμέρους 17-5 και μετέτρεψε το 53-53 σε 70-58, ελέγχοντας το παιχνίδι.

Δείτε τι συνέβη στο χρονικό σημείο της αποβολής:



Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ